Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

Al-fatihah kepada arwah nenek saya :'(

Al-fatihah..
semua orang malam tadi kat facebook
rata-rata duk update status 12.12.12
lebih kurang jam 12.40am, aku dapat call dari mama aku
mama aku cakap nenek kandung aku dah takde
nenek belah mama aku la
sebak suara dia, macam baru lepas nangis
yela, ibu sendiri meninggal siapa yang tak sedih
terkejut aku sekejap..
last aku jumpa arwah time balik kampung raya puasa 2012 hari tula
memang dia selalu tak sihat pun, sebab ada asma
masa mama aku call tu, dia ade kat kuantan
ade hal sikit.. so they all gerak balik terus pasir mas, kelantan
aku nak balik, tapi takkan nak drive sorang2 dari KL..
dah dekat pukul 1am dah pun
ikutkan memang nak balik, nak kena EL
tapi.. pikir punya pikir
aku tak balik.. cucu yang teruk ke aku ni?
hurmm.. entahla.. rasa teruk gila and bersalah
:'( aku mampu kirimkan al-fatihah and doa kat arwah
semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan bersama dengan golongan2 yang beriman
~amin~

No comments: