Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

cian si tompok

hurmmm... dah masuk ari ke3 si tompok aku masuk bengkel... sian dia... kejadian ni jadi kat Taman Midah, Cheras.. belakang hospital tempat aku keje...
gara2 nak g keje, tak pasal kene langgar free je... aku elok2 jalan lurus, dia boleh selamber keluar simpang.... muach! mencium si tompok ku...

habis tom's stickers aku.. huhu
hahaha... comel kan? ngam2 tang sticker tom aku... huhu... yang mencium sikit je kna bumpernye

y langgar budak pompuan, chinese... umur lam 18 or 19 camtula...
cuak gak aku tengok dak tuh, then die call mak die... memule mak die suh bagi duit rm250 jah...amboi igt kete aku kete sorong ke? then tunggu mak die datang...
dah sampai tuh boleh pulak betekak ngan aku cakap aku yang salah sebab tak berhenti... ape gile ke die ni, mana die amek lesen eyh? kayangan kottt.... pasni kalau jalan lurus kena berenti la bagi orang kua simpang jalan dulu... huhuhuhu... dahla lalang.. kejap nak g kedai die nak bayar, kejap ajak buat report...
dekat 50x ade kot die duk tukar2... nk report or bayar kt kedai kete...
panjang sangat citenye... aku pun naik semak, g kedai pun tokey tu nak rm560.. garu kepala aunty tu aku tengok... hahaha... last2 ade kawan bagitau ade satu bengkel murah... die boleh wat rm350 je... so aku pun okay je la.. memule aunty tu nak bagi aku rm300.. aku mintak gak rm400 die taknak bagi.. last2 dapat la rm350... dah dapat duit aku pun terus la chow.. terpaksa la aku EL aritu... sorry ye sister =) hehehe


No comments: