Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

my tompok has back!

almost one week my tompok dah sembuh.. hehehe
thank to Pak Abu yang dah repair my tompok y kemek haritu..
3 hari je masuk workshop.. ketuk, simen than spray balik.. 
hasilnya superbb.. wallahhhh.. puas ati..
cume sticker tom tu terpaksala dikorbankan... takpela,
my cinta ati said nampak bersih sikit..huhuhu
ni tak ganas je nampak pompuan bawak kete ade sticker camtu...
yela2.. pape jela encik cinta ati..

so, lepas ni kalau u all ni nak pergi ketuk kete or spray kete,
bolehla pegi dekat Pak Abu.. its affordable.. hasilnya pun nice..
puas atila ngan RM350.00 tuh..


kat resit tuh alamat lama kedai die.. masa kat sungai besi
skang kedai die kat Bandar Putra Permai, dekat ngan umah aku
bengkel die belakang Bintang Bistro je..
anything u all bolehla call Pak Abu ni 012 270 2159
tapi spare part Pak Abu ni tak jual, kalau nak die boleh tolong cari je :)

No comments: