Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

picnic!

wahhh!! syoknye last weekend ( 2/12/12 - nice date kan? ) we all satu family and cinta ati g PD...
saje bosan2 duk umah my parents ajak g PD berpiknik.. aku pon on je la... lagi pon dah lame gile kot we all satu family tak g picnic ni.. hehe..

tapi kan, hari ahad, musim cuti sekolah pulak tu, mak aii... manusia kat PD takyah cakap la, segenap ceruk je mesti ade... pack gile pantai PD!! pusing punya pusing dapat la jugak kami port baik ( yang terbaik dah semak sesak ngan manusia2 lain.. huhuhu ) kat pantai Sri Purnama... huhuhu

so dah ade port baik, kami pun keluarkanla bahan2 nye... hahaha... unggun api mula dihidupkan oleh2 sep2 otai.. hehehe.. dah cun, mase untuk ayam2 and ikan2 landing atas pemanggang customade papa aku.. hehehe...  perut dah lapar, ayam tak masak lagi, tengok air pantai tak sabar pulak nak g mandi...
tapi sabar, adik aku yang kecik skali pun relax je.. aku wat diam je la..

ayam dah masak! aku tak makan dulu, tapi mandi dulu!!! ehehe.. dah puas mandi, baru aku naik makan..
dah siap makan tuh, cinta ati aku ajak naik banana boat.. on je la.. so we all naik la banana boat ni.. per person rm15 ( pusing dekat2 cni je, kate brader tu ), per person rm20 ( die bwak g pusing sampai teluk kemang ).. we all byar rm20/pax.. pusing  la pai teluk kemang.. atas banana tu bukan main lagi we all duk bergangnam style.. hahaha.. skali tebalik, hambik kau!! senyap kejap.. dahla nak naik tuh mak aii... susah gile kot.. kat tepi pantai memule tu ok je.. tgah2 laut neh susah pulak.. ( mungkin sebab aku gemok kot! hahaha ) dah naik tu pusing2 lagi.. then jatuh lagi skali.. pastu balik pantai..

storm boat pulak!! haaa.. y ni bapak xtreme gile la weyh.. storm boat ni naik 4 oraang.. 2depan (duduk ngan selesanya) 2belakang (duduk cam berlutut tuh.. penat kot, aku duk depan.. hehe ).. sbelum jalan brader tuh tanye, nak biase2 ke nak yang terbang2? laju je cinta ati aku kat belakan jawab, nak yang terbang2 bro!! haaa.. ape lagi.. memang terbang la beb!! macam kena humban mase naik flying coaster @ spiderman kat genting dah aku ase... teloncat2 aku atas tuh.. yang tak leh blah.. cinta ati aku siap tercampak lagi.. hahaha.. dahla tercampak, seluar n boxer pulak tercabut.. hahahaha.. seb bek takder orang nampak die cakap.. cepat2 die pakai balik kat dalam air tuh.. hahahaha.. 
kali ke2, adik aku pulak tercampak.. tadi bukan main adik aku gelak kat cinta ati aku, kali ni die pun same.. seluar die pun tercabut.. dahla tercabut, koyak besar gile pulak tuh!! hahaha.. memang jadi bahan la...
kali ke3, sekali lagi cinta ati aku jatuh.. kali ni nasib baik la takde adegan cabut seluar dah.. hahaha.. 
ape aku boleh cakap, sape g pantai tak naik storm boat tuh mmg rugi la.. TERBAEKKK derrr!!! hehehe




 membantu mangsa2 yang tercampak, hahaha


macam penyu dah upenye..huhu

we all bertolak balik dalam pukul7 lebih.. masing2 kepenatan.. tapi we all sume enjoy! =)

No comments: