Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

purple and turqoise :)

engagement day dah settle, wedding day pulak lepas ni.. so dah lama dah pikir, nak buat color purple and turqoise ni sempena wedding reception aku nanti.. nampak macam sweet je.. memula ingat nak buat peach and yellow, tapi bila tengok and usha2, purple and turqoise gak jadi pilihan hati :)















hopefully! this will be my wedding reception theme color :)


untuk decoration plak, kalau boleh taknak dah roses.. bored! hehehe, kalau boleh nak lavender.. :)






No comments: