Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

blogger : on the bike

 assalamualaikum...

hye again! hehehe.. okay ini cerita semalam punya.. disebabkan semalam cuti.. so aku ajak cinta ati pergi jalan tar and semua house.. saje survey2 kain tudung.. pastu aku gi beli manik2, labuci dll untuk DIY aku punya veil and jubah kawen nanti.. takpe nanti yang tu lain punya entry okay :)

disebabkan keadan area2 jalan tar tu boleh dikatakan tak pernah tak jammed, so cinta ati ajak naik motor je.. okay jugakk.. aku pun stress kalau nak hadap jammed kat jalan tar tu.. nak parking pun seksa...

dah beli2 apa yang patut, tengok langit mendung semacam je... alamak! nak hujan la pulak.. itulah jela masalah kalau naik motor, HUJAN.. xpe.. redah jer selagi mampu..

so, taknak melengahkan masa.. we all terus gerak balik.. tapi setengah jalan je.. hujan pun mencurah2 membasahi bumi KL.. hahaha.. lencun la kami jawabnya..


seronok lebih! hahaha

hurmmm...okayla.. itu jer ceritanya.. nak cepat taknak jammed naik la motor.. tapi kalau hujan tetap akan basah.. hehehe.. daaa~

Logo Design by FlamingText.com

1 comment:

Farah Waheda Wahid said... reply to comment

naik motor ni seronok jugak... ^_^