Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

final date! :)

Assalamualaikum!
hye all... syukur alhamdulillah.. finally dah ade comfirmation date untuk nikah and sanding.. cuma, majlisnya tak diadakan sekaligus.. bila dah discuss dengan family, dorang nak we all nikah dulu then sanding kemudian.. ikutkan kalau boleh nak sekali je nikah sanding tu.. senang sikit aku nak arrange.. tapi keputusan orang tua kan? so kena la terima.. lagipun nikah jugak kan? hehehehe
date for solemnization will be on 15 june 2013, saturday... yang ni buat kat masjid je.. malas nak buat kat rumah.. kalau buat kat masjid senang sikit..
date for reception will be on 7 september 2013, saturday.. yang ni akan diadakan di Dewan Perdana PLPP Bangi... booking pun dah setel.. cuma tunggu feedback letter dari they all je lagi.. alhamdulillah lega..
cuma, kena comfirm balik dengan catering and bridal boutiqe jela.. comfirm2 they all pening ngan aku.. hehehe.. takpe this time jumpa direct la, senang sikit nak bincang and comfirm kan :)
hopefully semuanya berjalan lancar seperti yang we all rancangkan.. :)

No comments: