Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

hantaran : sony psp & sony vaio

assalamualaikum...

hye alls :) weeee.. syoknya smalam cuti.. cinta ati aku ajak keluar.. katanya nak survey barang2 untuk hantaran.. so aku pun mengikut tanpa banyak songeh..

dari memula nak survey, cinta ati suruh aku pilih terus.. die cakap beli jela dulu separuh.. lagipun lappy aku bleh guna.. katanya blogger kena ada lappy sendiri (memang dah ada, tapi cinta ati yang duk guna) mungkin die kesian aku takde lappy kot.. balik umah pun berebut ngan adik.. sebijik kat atas adik aku duk wat hak mutlak.. kat bawah pulak hak umum.. lagipon papa aku sendiri rancak duk berFB.. hurmm :(
my new pinky vaio :)

psp pulak, die cakap esok2 dah kawen tak aci kalau die sorang duk pulun men ps3.. so kalau ade psp aku leh main game2 fav aku.. nk bwk g tempat keje pun boleh.. time boring2 bek men psp daripada duk gossip tak tentu hala.. hehehe.. dosa kering FOC je dapat nanti..
tadaa.. limited edition red n black psp :)

haritu ade yang cakap hantaran pai ratus and ribu buat apa? ikut trend ke menunjuk? 
well, aku rasa.. itu bukan main point die.. alang2 untuk kegunaan and sometime menda tu mungkin present.. so why not kite guna pakai balik masa nak buat hantaran? still jimat what? tak kesahla pape pun.. janji tak guna duit u alls right? hehehe:)

okaylaa.. mood PSP..daaa~
Logo Design by FlamingText.com

6 comments:

Farah Waheda Wahid said... reply to comment

nice... zaman sekarang ni hantaran dah canggih manggih..kebanyakan orang memang minat letak gadget... ^_^ enjoy the dowry dear...

Athirah Farah said... reply to comment

hye.! singgah sini + nak komen ni.. hee =)
sronok nya dye kan.. hantaran meletup gitu.papepon selamat pengantin baru walaupon lambat lagi... papepon..wish u and patner.. hepi.!

free tak.?? jom join satu segmen..

http://fasyrah89.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

if tanak join takpe.. tapi drop komen la kt situ ya.! =) boleh kan.??

thx.! =))

anis suryanie said... reply to comment

hehehe.. thanx dear..
really enjoying all the cool stuff ^_^

anis suryanie said... reply to comment

thanx dear.. hehe..
new segment?? ok.. japg ans join yer syg :)
thx for inviting :))

Haryz Khairuddin said... reply to comment

nice PSP tu..?? pandai pilih. ;D

kalau barang tu memang digunakan selalu apa salahnya. macam beli barang keperluan la kan? orang kata alah membeli menang memakai.. ;)

Erna Shafiqah said... reply to comment

wah, nice lappy n psp,
hemm,,ok jgak tu...pakai balek buat hantaran, sgt menjimatkan...lagipun bukn org taw pon kan?haha