Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

happy birthday mama n happy new year!

happy birthday to my dearest mother, MAMA.. i love u mama! untunglag birthday 1 january.. tiap2 tahun bila birthday dapat cuti and boleh celebrate.. harini we all satu family just pergi times square je.. bawak adik bongsu aku.. beria sangat die nak pergi main kat times square tuh.. hehehe

harga dia reasonable, takdela mahal sangat pon.. kalau ade mykad dapat discount


bila dah masuk, bukan adik aku pun yang beria main.. tapi kakak n abang dia yang beria.. dia nak main banyak yang tinggi tak cukup.. so tak boleh.. tengok je la.. 
roller coaster die bagi aku kat genting lagi gayat.. tapi ramai yang cakap kat times ni lagi gayat.. masing2 punya pendapat and rasa kan? hehehe.. tapi naik space attack, menda alah yang macam tukul tuh memang gayat!! lagi gayat dari spiderman (flying coaster) yang kat genting tuhh.. bagi aku je la.. hihihi..

pape pun we all satu family enjoy :)

No comments: