Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

kelas jahit uniform :)

assalamualaikum...

hye all... hehehe.. finally aku dah jumpa tempat yang provide kelas jahitan uniform nurse! weee... seronoknya.. dahla dekat je ngan umah aku.. aku duk kat sri kembangan, then kelas ni kat area puchong perdana je...

harga die pun agak berpatutan.. RM350 untuk 24jam.. nak pergi weekday or weekend ikot suka.. satu sesi nak belajar berapa jam pun ikot suka.. tapi kalau weekday dalam 3jam okayla dia cakap.. then, kalau weekend biarlah sehari suntuk.. hehehe...

ini sekadar gambar, dan gambar ini semasa saya seorang student nurse! :)
so, rasanya macam dah sangat excited ni.. tak sabar nak start kelas! 

lupa sekejap yang aku ni B2B.. hahaha.. takpe masa masih panjang ^_^
Logo Design by FlamingText.com

12 comments:

Farah Waheda Wahid said... reply to comment

selamat mengikuti kursus jahitan...nanti boleh explore jenis2 jahitan yang pelbagai lagi... boleh buat side income tu...

Ainim Suju said... reply to comment

Awak minat menjahit ye..saya menjahit barang craft felt. jahit tangan..penat tapi puas bila dah siap

вʋввℓɛ ρσρƨ said... reply to comment

; hana nak ajak kamu join segmen hana ;) mana tahu kamu yang bertuah >? jom. bnyk hadiah menarik menanti ;)

anis suryanie said... reply to comment

a'ah.. sgt2 minat.. dr jait tg cm sulam, cross stitch dll spai la ke jait pakai mesin.. hehehe.. seronok kan? puas bila dapat ape yang kite nak :)

anis suryanie said... reply to comment

hehehe.. betul tu farah.. hope dapat la rezeki lebih nak kawen nanti ni :)

Elfirah LOng said... reply to comment

wahhhh bagusnya.... menjahit pendapatan yg tidak putus tau.....selagi ada pesakit pasti ada nurse, selagi ada nurse pasti ada nak jahit baju hehehehe...selagi tu poket masuk heheheheheh

Anonymous said... reply to comment

Ada tak area peneng klu nk bljr...

anis suryanie said... reply to comment

@Anonymousyang tu anis tak sure la.. sebab anis search area KL n selngaor je

Anonymous said... reply to comment

Salam,boleh tahu kelas tu kat mana?
kalau boleh,nak alamatnya.
Dah lama cari tapi jumpa luar kl je.
Hee,tq ;)

Anonymous said... reply to comment

Assalamualaikum anis...tlg share almt kelas tu kat sy boleh? Can pm me...cahayapelangi8988@gmail.com

Anonymous said... reply to comment

anis.mtk alamat lengkap tpt bljr menjahit ni blh...tq

nurhana abrahman said... reply to comment

mntak no hp sis..msg d no ni ye..0145189660