Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

nikah kawen!

assalamualaikum..

nikah kawen..bukan perkara main2..seriously aku makin pening and kusut memikirkannya! hohoho.. memula haritu dah comfirm nak buat on 13 & 14 september 2013.. catering, dewan, wedding planner, semua dah setel book and bayar.. lega dah rasanya time tuhhh..

beberapa hari lepas tu aku ngan cinta ati bincang2 balik.. then we all cadang nak awalkan majlis.. dalam bulan 5 or 6.. mom in law 2 be okay je.. parents aku je tak bagi kata putus lagi.. tapi sebab takut dewan, catering n wedding planner clash untuk date baru, aku pun call la balik and rearrange balik.. dewan yang aku dah book pulak tarikh aku nak tu dah penuh.. so terpaksala cancel.. nasib baik deposit tak burn.. wedding planner and catering mesti naik pening and meluat ngan aku.. asyik tukar date je.. catering lagila meluat kot.. sebab tempat dan tarikh asyik bertukar.. quotation pn dh bersepah asyik tukar lain je.. hahaha.. sorry la.. kesilapan dalam merancang ni.. huhuhu

lepastu, td parents aku cakap kalau boleh nikah jela dulu.. sanding kemudian.. sanding and kenduri tetap buat 14 sept 2013.. aiyooo! dewan sudah ditukar meyh! semua sudah ditukarrr.. macam mana ni?? 
takpela.. nanti dah duduk bincang elok2.. baru rearrange balik.. buat masa ni biar jela dulu macam tu...

tapi kan,, syok gak kalau nikah dulu kan? hehehe.. cinta ati aku cakap kalau macam tu jumaat ni jela nikah.. amboi.. banyakla cekadak.. kursus kawen pon belommm.. hantaran satu habuk pun belum prepare.. tengokla, once dah comfirm blehla beli barang2 hantaran.. weehuuuu!!! 

2 comments:

Cyma Alid said... reply to comment

wah tahniah..semoga segala persiapan berjalan lancar...

anis suryanie said... reply to comment

hopefully camtula..hehehe