Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

reception's hall

alhamdulillah.. semalam aku dah receive surat kelulusan untuk penggunaan dewan bagi majlis resepsi aku pada 7 september 2013 nanti.. lega rasanya.. hehehe

feedback letter :) yahooo!!!

otw nak ke PLPP bangi.. terpampang tangki air tuh tulis PLPP 

outside - PLPP Bangi

inside - Dewan Perdana PLPP Bangi (stolen from pakcik google!)


Sangat2 berbaloi aku rasa dengan harga RM1500.00 sahaja! Extra hour RM80/hour.. okayla, siap aircond.. cinta ati aku tu jenis cepat berpeluh.. kalau ambik hall pakai kipas habisla lencun atas pelamin nanti.. hehehe..


7 comments:

Wan Afzan said... reply to comment

Sgt selesa la dewan ni.. Reasonable jugak price die.. Mmg ouas ati ni dot book dewan mcm ni.

anis suryanie said... reply to comment

tau xpe.. sgt puas ati :) sbb sbelum ni dh book DBKL punye dewan.. dahla mahal, keadaan pn cm haunted mansion je.. hehehe..

Anonymous said... reply to comment

saudari.. nak tanye.. dewan tu berserta kerusi meja kew?

anis suryanie said... reply to comment

@Anonymous kerusi meja ada juga disediakan.. tapi harga lain.. so anis just guna kerusi meja catering punya.. sebab ambik pakej memang dah include kerusi meja

Bell Nabila said... reply to comment

anis, nk tumpang tanye..kalau guna caterer sendiri takpe kn? means dorg x khususkan guna caterer dorg?

anis suryanie said... reply to comment

@Bell Nabila kat sini mmg kena bawak catering sendiri.. sebab die just dewan jabatan kebajikan je dear :)

anis suryanie said... reply to comment

@Bell Nabila boleh je dear :)