Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

sport rim @ spray baru?!

assalamualaikum!!

hehehe.. hai all my beloved friends n readers ( ade ke reader y nak bace? haha)
actually, my cinta ati ade tanya.. kalau die bagi pilihan kat aku.. nak cat kete kaler baru or nak tukar rim baru.. mana satu aku nak.. 

pikir punya pikir.. 2dua aku nak! huhuhu.. warna kete pun dah tak bape nak shantekk.. rim pulak dah calar2 sana sini.. hurmmm.. mana satu ye? bila tanya orang sekeliling semua cakap.. tukar rim dulu.. cat nampak okay lagi.. okay ke? bertompok kau si tompok aku tuh.. huk2.. 


ingatkan nak spray kaler kuning.. cam model Satria Neo S2000 ni.. smart kot!



kalau sport rim.. hurmmm.. aku suke y kaler black matte cam ni.. design camni pulak kan? huhuhu... aishh.. dilema sungguh aku dibuatnya :(



u all rasa, mana satu patut didahulukan ye? :( pening makkk nyahh

4 comments:

nea lopah said... reply to comment

Cat baru...heehehe. Done follow adik. jemput singgah n join blog akak.
nabihahsejutarasa.blogspot.com

Remy hazza said... reply to comment

dua dua pun boleh......janji ada budget.....he3

anis suryanie said... reply to comment

hahaha.. tu la kak.. ase mcm nak cat dulu je.. hehehe

its me said... reply to comment

thanks follow..salam perkenalan jugak