Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

wedding : my cousin

assalamualaikum...

hye all... hehehe.. last weekend (26 jan 2013) aku attend cousin aku punya wedding kat penang.. yang kat penang ni belah bride.. cousin aku tuh groom.. hohoho..

xbanyak menda pun nak story kat sini, sebab keadaan haritu sangatla panas.. nak snap pic pun malas..
temanya aku rasa peach n oren kot.. hehe.. tp bridemaids sume pakai kaler latte.. kaler cam dalam pic kat bawah ni haaa...


thats my cousin with his wifey
okayy.. actually groom punya baju sepatutnya kaler oren macam bride.. tapi disebabkan cousin aku tuh sangat kurus, so last minit tukar baju kaler peach.. sangatla tak padan bile duk atas pelamin.. nak wat macam mana, masing2 duk KL... xsempat nak fitting baju awal2.. macam ni la jadinya..

tapi, alhamdulillah semua berjalan lancar..



pic pelamin aku ta ambik, sebab ta masuk dalam rumah.. orang ramai.. pastu aku malas nak bukak kasut.. hehehe.. 

okayla thats all for my entry.. daaa~

Logo Design by FlamingText.com

No comments: