Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

borong kain felt

assalamualaikum...

hehehe.. hye again... okay, ramai yang tanya.. mana nak beli kain felt yang murah?

nak beli on9 ke beli sendiri kat kedai? kalau beli on9, sini ade beberapa blog yang jual felt ni..
antaranya, Alya Craft and SuppliesChummy Craft Supplies, Watie Crafty, Cinta Hati Craft, Rose Sew & Craft, Awok's Kiter Shoppe, dan google la sendiri untuk pilihan yang lebih puas ati okey.. hehehe

nak beli sendiri? tak tau banyaks sangat la.. aku? yang aku tau kat Karysma Store..
then.. kalau aku.. aku borong kat daiso je.. hehehe.. semua daiso tak jual warna yang sama.. tapi daiso kat IOI Mall Puchong banyak kaler :) jangan tengok yang kat depan, depan die display sikit je... pergi belakan sekali.. sangat la banyak (kalut beli yang kat depan, esokkan datang cinta at tunjuk yang lagi banyak kat belakang..huhuhu -_-')

70cm x 60cm Felt :)
ape? buat ape felt banyak2? okay, ni project DIY aku untuk FRIDGE MAGNET nanti.. as a doorgift kat guest mase reception day.. hehee

Logo Design by FlamingText.com

6 comments:

Ainim Suju said... reply to comment

bagusnya awak..xsabar kita nak tengok hasil fridge magnet awak..nnt jgn lupa post gambar ye

anis suryanie said... reply to comment

hehehe.. okay dearrr... nti dah siap anis buh pic FM kat blog ni tau :)

Mimie Najib said... reply to comment

Ya Allah..sangatlah rajin anis nak buat FM gift.. =)

lynndamya said... reply to comment

Salam, hai...haaa sy pon borong dekat daiso je, mmg byk kaler, tp jarang ade kaler ungu, turqoise dan xsemua color ade kan..hari tu sekali ade turqoise, sempat beli satu je, lepas tu dtg dah habis org lain beli..sedih~haha :p

Anonymous said... reply to comment

kul 3 pg sy ketawa sorg2. haha. xde niat pn nk copy paste. nk right-click sbb nk bukak link kedai yg jual kain felt tu. tp kene babap plak. haha. you made my day!

Anonymous said... reply to comment

Kain felt yg tebal ada x