Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

cara berkesan buang toksin dalam badan!

Logo Design by FlamingText.com 
hye comels! okay taknak cerita panjang.. sebab malas type.. ngeeee =)

semalam aku and cinte ati pergi buat terapi ion elektrik.. rendam kaki dalam air, dengan alatan disediakan selama 30 minit.. lepas tu boleh tengok sendiri toksin yang keluar.. 

ramai orang aku tengok duk rendam kaki, air rendaman lepas 30 minit ade yang bertukar jadi hitam, ade yang jadi kuning nak merah..

ape yang pelik, bila aku rendam, air bertukar.. tapi sikit je toksinnya.. abang tu pun macam pelik.. haha, mungkin rosak kot? entahla.. sebab, mase buat tu.. ade sorang awek ni pun buat jugak.. air die pun bertukar jadi kuning kemerahan and ade lendir2 hitam yang keluar.. takkan aku cam nothing je? serious agak tak puas hati..huhu

then, cinte ati pun cakap.. mungkin sebab aku duk makan PMC (pure marine collagen) kot? PMC kan buang toksin jugak.. sebab tu air tak bertukar sangat.. a'ah kan.. betul jugak tu..


tak percaya? 

okay tengok ni.. beza sangat air rendaman kaki aku ngan cinte ati aku tu tau.. and mostly orang2 lain kat situ pun macam air rendaman kaki cinte ati aku tu jugak.. 


ini picture2 hasil rendaman kaki cinte ati aku.. hehe
( sama sekali die tak makan and takkan makan PMC )

sebelum 30 minit

selepas 15 minit

cukup 30 minit

close up... eeeee... nampak tak cam lendir2 tu?

after 30 minit!


okay, ini picture2 hasil rendaman kaki aku! hehe
( seorang pengamal tegar PMC..hehe )

sebelum 30 minit

selepas 15 minit

after 30 minit!
believe it or not! hehehe.. nampak tak beza ketara kan?

ada yang aku tengok tu, sampai bertukar warna hitam air die.. serious tak tipu! macam air longkang..


die ader tulis kat situ.. kalau air rendaman bertukar jadi....

1. kuning kehitaman : toksin dari buah pinggang

2. kuning kemerahan : masalah gout

3. kuning berminyak : kolestrol

4. coklat : masalah hempedu

5. buih putih : kelenjar limpa

6. buih gelembung : gastrik

7. zarah putih keju : osteoporosis

8. hitam : masalah paru-paru

9. merah : masalah darah tak lancar


kat mana?

ouhhh.. kat Downtown The Mines je ni.. satu sesi cuma RM 10.00 je..
sape nak try boleh lah pergi.. and tengok sendiri ape masalah u all :)
  Logo Design by FlamingText.com

14 comments:

Kila Lala said... reply to comment

wahhhhh seronok2... nanti kila nak try~
thanks ye bagi info nie <3

Adilah Asari said... reply to comment

wah..bestnya bile tgk hasilnya kan..tp jauh la nk pegi

Normi Nieza said... reply to comment

tak sempat nak g buat.area umah sy ada jer..huhu

C.T.K said... reply to comment

wah..berkesan kot pmc tu..lau ct buat, confirm itam kot...xjge sgt kesihatan..hehehe

anis suryanie said... reply to comment

okay, nti dh try buat update nah! hehehe, manala tau kila rendam air jadik pink ke? hehehe

anis suryanie said... reply to comment

rasanya banyak tempat dah ade buat terapi ni, downtown cheras pun ade :) xpun try tanye pakcik google, mana tempat terdekat boleh buat terapi ni.. hehe :)

anis suryanie said... reply to comment

nti ade mase g la buat dear :)

Farah Waheda Wahid said... reply to comment

pernah dengar betterhalf akak cerita... cam menarik jer...nanti ada masa boleh cuba ni...

anis suryanie said... reply to comment

xtaula betul ke tak sebab pmc.. tapi kalau ikotkan pmc pun bunag toksin jugak.. hhuhu

anis suryanie said... reply to comment

hehehe.. nanti lau akak dh buat update la ye.. hehehe..

ps : nak tgu masa ada tu yang susah tu, nk2 lagi kalo duk bz manjang.. hehe

Danee said... reply to comment

wahhh , baru tau ada terapi camni . nak try a .. karang xsilap2 sume kaler keluar >.<

anis suryanie said... reply to comment

tetibe keluar kaler rainbow cam aiskrim paddle pop! hehehe caner?

orked violet @ SYA said... reply to comment

OK ek?? Sya takot kene karen jek. hoho. ap punye mindset nih??huhu

BTW, Sya br foLLow blog anis. nnti foLLow La Sya jugak ek~
sya-orked.blogspot.com

anis suryanie said... reply to comment

aikk.. bukan ke aritu sya dah follow anis? hehe..
xdela dear, xde karen pon.. cume rase geli2 je memule tu :)