Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

end of february, and its getting closer!

Logo Design by FlamingText.com
weeeee.... morning comels!! wah, tgok date kat calendar... hurmmm 28th february already.. sekejap je kan? huhuhu
 
okay, so.. esok dah 1st march.. hurmm.. sedar tak sedar only 3months more to go for my solemnization! (perghh.. cakap omputeh kau!)
 
preparation? hurmm.. still banyak lum setel.. tu pun nasib baik akad nikah je dulu bulan 6 ni.. sanding and kenduri bulan 9 nanti.. so bolehla kalau nak pelan2 lagi yang preparation untuk reception tuh..
 
hantaran? grrr.. banyak lagi belum dibeli.. tapi arini macam nak pergi terjah guess je.. (tu pun sebab ade sales up to 50% til end of this march, kalau tak jgn harapla! hehe)
 
deco untuk dulang2 hantaran pun belum decide.. jangan kate nak beli kan? tengokla, sabtu ni kot pergi usha2..
 
itulah, aritu mase nak beli.. terasa macam masih awal.. tapi.. bile tengok checklistt... hambik kau.. seriously baru 20% je yang settle.. sob..sob..sadis kan?
 
pastu bile BW kt blog2 B2B lain, yang wedding august and sept pun dah banyak setel itu ini.. mule terasa sedikit tekanan! huhuhu
 
 
 
p/s : siap awal xpe, jgn last2 minit.. nti mcm2 terlepas pandang.. kan? :p
 
Logo Design by FlamingText.com
 

7 comments:

Farhana IezAna said... reply to comment

ok la tu, wedding lmbt lagi, nikah je dl bulan 6..ana nie sanding bulan 6 pn terhegeh2 lagi..kte nie serupa la..hahaha

Ainim Suju said... reply to comment

takpe..jangan tergopoh gapah..yang penting semuanya berjalan lancar

Mieza Suhaini said... reply to comment

yeah. betul-2 :) , semoga perkahwinan y bakal berlangsung menjadi kenangan paling terindah

chenta abBy said... reply to comment

da nk kawin da,,muke cam student jew,,hehehe..;)
tahniah..:)

Mar Haini Abdul Rahim said... reply to comment

semoga dipermudahkan urusan ye ! :D

michelle De hunny said... reply to comment

semoga semuanya berjalan lancar :)

Cyma Alid said... reply to comment

tahniah yek...semoga dipermudahkan segala urusan anis..