Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

jenjalan pergi wedding :)

assalamualaikum....

hye alll... fuhhhh.. baru harini berkesempatan nak update blog ku yang tak seberapa.. hari sabtu aritu, 2 feb 2013.. whole day aku ngan cinta ati g jenjalan and wedding bff aku kat penang.. hehehe... 

7.30am
Menunggu kedatangan cinta ati kat umah, we all gerak dalam tujuh lebih2 camtu.. we all pergi naik motor tau.. malas nak naik kete

8.20 - 9.00am
singgah breakfast, isi2 ape yang patut kat R&R sg. buloh jap

10.00am
singgah regang2 otot kat R&R simpang pulai
cek ape tu dear? hehe

10.45am
kate cinte ati aku, rest, smoke and cool down kat R&R Gunung Semanggol arah selatan

11.30am
last point, brenti p toilet and touch-up2 kat Hentian Bukit Merah.. nape banyak brenti? sebab lenguh weyhhh naik moto jauh2.. so kene brenti untuk regang2 otot.. and chill :)

12.30pm
tadaaa.. at lastt sampai jugak umah si Syafiqah @ Pika Pom2 kat Jawi, Penang.. sampai2 tuh bride lum sampai lagi, g mekap kate ibunya.. so aku ngan cinte ati melantak la dlu.. hehehe

meja makan beradab.. nice kan? :)

guest book corner :)

bilik pengantin :)

pelamin :)

tu dia, Pika pom2 :)

dgn flower girl ( urm kalo laki pgil flower boy ke? hehe)

with suaminya :) cantik kan baju die.. hehe

okay, lepas pengantin dah sampai.. dah berarak.. aku ngan cinta ati pun siap2 nak gerak la.. jumpe pengantin, ambik pic skeping dua.. lebih kurang pukul 2.30pm, we all gerak balik.. (naik cameron!)


3.15pm
brenti kat R&R semanggol, segar2 kan badan.. cuci muka and tukar baju.. minum2 sket, makan jajan..then we all sambung balik perjalanan

4.30pm
fuhhh... 1st point kat genting we all brenti kat Avant Chocolate :) brenti makan2, chill2, sembang2.. hehehe

smoke, tu je tau.. hurmm -_-'

kat sini aku makan marble strawberry cheese cake ngan starwberry white coffee.. nyummie2!! cinta ati lak order tomato spaghetti ngan plain white coffee..  

marble strawberry cheesecake & strawberry white coffe :)

perut dah kenyang.. dah rasa segar, then we all gerak pelan2.. tak brenti pun.. tringkap, brinchang and tanah rata.. we just pass by je.. kalau brenti takut lewat pulak nak turun ke tapah sana tu.. malam2, jalan pun creepy.. huhuhu 

last point sebelum turun, we all brenti kat bharat tea cameron.. lebih kurang jam 6.30pm, we all terus gerak turun ke tapah

bharat cameron tea

8.00pm
finally!! lepas cramp habis muscle buttock, lepas cinta ati kau cakap sampai die dah naik meloya nak layan selekoh... we all pun selamat sampai ke R&R Tapah.. dalam 8.30pm, we all gerak terus balik KL...

10.00pm
we all brenti kat tol mana entah.. lupa sudah.. dah nak sampai umah dah mase ni.. huhuhu.. mase ni.. seriously lutut2 pun rasa macam dah xde, muscle buttock macam dah tertinggal kat belakang mase cinte ati bwak sampai 180km/hr.. hahaha... 

nak dijadikan cerita, mase we all tengah relax muscle... datang la strangers yang buat cerita (betul ke tipu biarlah, antara die dengan ALLAH) dengan penuh belas gitau die kena rompak.. bla.. bla.. n bla.. aku nak percaya, cam xlogik.. tapi sebab taknak panjang cerita.. aku pun discuss ngan cinta ati bagi duit kat die, wat tambang cab balik rawang.. die cakap nanti nak bank in balik, nanti dah sampai umah nak call..

seriously, aku tak harap pun die akan call or pay back duit tuh.. biarlah.. die tipu, die punya pasalla.. aku bukan ape, kadang terpikir kalau someday aku or cinte ati ade kat tempat die.. macam mana la kan? GOD BLESS HIM, pretty little liar :)


11.00pm
at last, safely arrive home sweet home.. huhuhu.. 
Logo Design by FlamingText.com

5 comments:

Farah Waheda Wahid said... reply to comment

wah seronoknya berjalan2... best best..

Remy hazza said... reply to comment

penatnyer remy rasa..... dari pagi ke malam....he3...tapi seronok...dpt jenjalan.....

anis suryanie said... reply to comment

seronok mmg seronok kak farah.. tapi, sakit pinggang ang muntot nehh tau.. hehe

anis suryanie said... reply to comment

yup! penat tapi seronok

Mimie Najib said... reply to comment

waa..naik moto je..kalau kita x kut..mau patah pinggang..haha..
pengantinnya comel..kecik je..hihi
pelamin penuh bulu2..hihi

waa..sempat naik cameron ye..jln sakan dia..hehe