Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

kursus kahwin : DONE!

Logo Design by FlamingText.com
wohohohoho... okay.. last saturday and sunday (16 & 17 feb 13) setel sudah aku punye wedding course bersama-sama ngan cinta ati...

berkursus selama satu hari setengah di Al Shahir Management, Presint 16 Putrajaya.. nak kata best tu.. xdela best sangat pon.. hahaha.. biaselah kalau duk dengar ceramah.. semestinya ngantuk and bosan.. tapi tak semua talk bosann.. ade yang funny..

part paling best, bila Pengarah Hospital tempat aku keje pun turut jadi salah seorang penceramah masa aku kursus tu... hehehe.. dah masak sangat dengan cara Dr Roslan yang santai and funny tu.. bangga pulak aku, yang die tu Pengarah Hospital aku..

tempat die sangat selesa, besar pulak tu.. makan minum disediakan.. bayaran standard la.. Rm80/person.. yes, dah boleh nikah.. hahahaha (gatai kan?) lagi one week bolek collect sijil :)

Logo Design by FlamingText.com

2 comments:

normi nieza said... reply to comment

bla majlisnya?hehe

anis suryanie said... reply to comment

nikahnya inysaAllah 15 june ni :)