Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

mana pergi warga KL??

Logo Design by FlamingText.com 
hye comels!!

weeeeee... what? wordless wednesday?? hahaha.. hade haku kesah?! (gurau2 je.. jgn touching2 pulaks!)

okay, as we all know (pergh skipping london!) warga KL and tempias2 KL (serdang, puchong dan yang bersaudara dengannya) takkan pernah lari dengan jammed kan? kalau tak jammed bukan KL ler tuuuu.. kan?!

okay, ape yang jadi hairan and peliknye.. harini anis tak tau la mana semua warga KL ni pergi.. ade paper cuti ke yang anis tak tau? (bukan EL or MC okayy)

sebab, seriously jalan tak jammed la arini (time anis la.. u all tak tau la pulak kan?) from KESAS to MRR2.. nothing! lancar je perjalanan anis ke tempat kerja harini tau..

takkan semua orang pukul 5 pagi dah keluar pergi kerja kot? takkan semua orang pukul 9 pagi baru nak keluar umah pulak kan? ish2... pelik ni.. hehehe

hehehe, xpela... janji anis pun selamat sampai tempat kerja dengan selamat harini.. sampai awal pulak tu :) hope esok macam arini lah kan? hehehe

mrr2 @ 6.50am (sorry pic xclear,, tgah drive dengan tenang,hehe)

  Logo Design by FlamingText.com

3 comments:

Danee said... reply to comment

sume syiok buat air liur :D

C.T.K said... reply to comment

ntah la..jarang tgk kl lenggang cmni :D

nea lopah said... reply to comment

semua bagi laluan nurse nk p keje. hehe