Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

potong mood BW :(

assalamualaikum...

hohoho.. selamat hari cuti kepada pekerja2 di KL n Putrajaya.. termasukla aku.. cuti2 duduk umah, mood nak BW pun datang..

okay.. one by one.. two by two..and so on.. habis page blogger2 ku BW.. tapi geram and agak hampa.. sebab dalam 10, 3 je yang loadingnye cepat and xde masalah.. the rest? merangkak2 macam siput.. 


takkan line tenet aku yang problem? pakai unifi kot.. try bukak blog sendiri.. hurm.. okay je.. so memang blog they all tuh la yang berat.. tunggu loading berbagai jenis mak nenek gadget.. 
haishhh -_-'

yang lagi kesian, tgu background loading je, dah bertahun.. potong mood aku nak BW.. huhuhu

okayla.. cuti2 ni g dating lagi bagus.. hahaha.. daaa~
Logo Design by FlamingText.com

5 comments:

dheartyqu said... reply to comment

betul3 ... sampai hang di buatnya pc niii sebab blog terlalu sarat .. kadang2 nak klik sesetengah link tu terklik sama widget ntah apa2 .. adehhh ... malas nak layan terus ignore jerkk .. hehehehe ...

Nurfaezah Abdullah said... reply to comment

hi akak :) blh komen loading time blog sy? takut gak if it loads very very slow o.O

http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/

Neesa said... reply to comment

salam,. neesa balas kunjungan,. thanks! n da folo anis balik.. :)
p/s: blog neesa pun mcm siput ea? huhu.. sory.. >_<

Princess Feyqa said... reply to comment

kdg2 unifi ni mmg slow tau.. lau tgh mlm nk nengok muvie mst loading slowwwww sgt

anis suryanie said... reply to comment

hehehe.. yeke? tatau la plak.. sbb b4 diz sume ok je.. y peliknye, almost blog org y same plak tu :) hak org lain ok plak.. meanwhile, jgn kate loading utiub.. dnlod movie pun xde hal.. egegegege ^_^