Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

sentap, sakit hati pun ye!

Logo Design by FlamingText.com
huhuhuhu.. okay.. seriously aku ade terasa ngan someone ni.. sape? takyahla tau nah... tak baik pulak.. macam meng'aib'kan die pulakkan? bia je aku yang tau sape.. huhuhu

ape? encik tunang? taklah... juga bukan.. dahtu sape? ishhhh... comels2 ni... bia kan je.. xpenting.. cume rasa geram, sakit hati.. sedih pun ye.. tapi tak tau nak story and luah kat sape.. sob2..

kalau u alls la kan, mesti boleh tau kan? kalau someone tuh macam tak suke kat u all kan? kalau dulu semua okay je.. cakap elok2, boleh melawak2 lagi.. skang macam dah tak boleh.. dahla jumpe pun macam tak sudi.. 

ape perasaan u all, bile call someone.. macam die saje je taknak pick up call?! sekali dua.. mungkin kite boleh pikir +ve lagi.. die gi tandas ke.. solat ke.. makan ke.. kan? tapi kalau dah sampai belas and puluh kali? memang nampak sangatla saje taknak pick up kan? hurmmmm -_-'

lepas tu, bile dapat chance bercakap.. die senyap.. then buat macam tak dengar pulak... apelah salah aku kat die pun aku tak tau lah.. serious terasa.. nak kata tak ingat? mungkin yela, salah aku jugak.. kadang2 terlalu bz ngan project2 DIY aku untuk kawen nanti, bz ngan urusan jual beli ngan supplier and customer.. ye, mungkin aku yang salah.. 

minta maaf? dah.. tapi.. macam tu lah.. macam besar sangat je salah aku.. biarlah.. mungkin emosi die tengah terganggu kot.. (emosi aku tak terganggu ke? hurmmm abaikan je la)

itulah, kadang2 susah nak jagan hati semua pihak ni.. bile semua nak kena jaga, kadang2 hati perasaan kite jugak yang sakit.. pendam sendiri je la.. habis2 mampu nangis sorang2 :'( sob2..

Logo Design by FlamingText.com

4 comments:

Farah Waheda Wahid said... reply to comment

sabar ek dear... istighfar banyak2... In Shaa Allah...everything would be occay later... Aminn....

Ainim Suju said... reply to comment

Sabar banyak2 ye. Kalo boleh slow talk dgn dia, cuba dulu. Mungkin ada yg terpendam dalam hati yg dia xnk luahkan. Cuba berbincang secara baik ye. Think positive dan banyakkan doa supaya awak dan dia berbaik semula

anis suryanie said... reply to comment

tula farah, insyaAllah.. semua akan okay balik :)

anis suryanie said... reply to comment

tulah.. cube bersabar la ni.. nak slow talk... tapi die still xnak pick up anis call.. xpela nanti anis try lagi...