Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

TQ label :)

assalamualaikum...

hye all comels.. hehehe.. okay, berdasarkan post title di atas... aku baru je pas design TQ label untuk dilekatkan dekat fridge magnet yang bakal aku DIY nanti..


fridge magnet tu nanti aku nak buat doorgift, bagi kat guest yang datang mase reception aku nanti.. hehehe.. tak tahan, label dah design.. tapi barang untuk DIY fridge magnet pun belom beli...

takpe, pelan2.. (gile ke? DIY 1000pcs fridge magnet nak pelan2?? huhuhu) ala... lambat lagi, reception kan 7 sept.. tapi, projek DIY veil untuk nikah 15 june ni pun tak sentuh lagi.. hahaha.. beli dah berminggu, tapi mood tu belum datang... PEMALAS tapi ade hati nak DIY itu dan ini..

sekianla, entry dari anis pemalas.. daaa~

Logo Design by FlamingText.com

16 comments:

Farah Waheda Wahid said... reply to comment

satu hari buat sikit, satu hari buat sikit..lama2 settle la tu... ^_^

Ainim Suju said... reply to comment

wow..rajin buat DIY ye..nak guna material apa nnt? kawan kembar saya kawin buat fridge magnet drpd felt..bentuk baju kurung

anis suryanie said... reply to comment

hehe... samela, anis pun guna felt jugak.. save cost, lagipun felt murah n senang nk gunting2 ikot shape y kite nak

anis suryanie said... reply to comment

hehehe, btul tu.. sikit2 nti siap la.. y pnting kna ade plan.. :) hehe

[az azhari]™ said... reply to comment

rajin sangat anis ni DIY semua.. hv fun darl!!

Ayie Abas said... reply to comment

salam :)

terer mendesign eh....saya like..hehe :)

[PCL] said... reply to comment

sendiri buat design ...rasa puas sangat !

michelle De hunny said... reply to comment

nanti tunjuk pada michelle ok,
hehehe :P

#napa michelle baru nak follow sini,adoii rasa sudah follo tp blom -.-

Rahmad Mat said... reply to comment

sikit2 lama2 setel juga..hehe

nea lopah said... reply to comment

sikit2 lama2 jadi bukit.

p/s - Akak nk satu FM. maklumlah mmg pengumpul tegar FM. hehe

Remy hazza said... reply to comment

buat slow2.... janji kepuasan tu yg paling utama...... baru nampak keikhlasan....

missGogreen said... reply to comment

hi..singgah sni :D
http://cikgogreen.blogspot.com

anis suryanie said... reply to comment

nak kate rajin tu.. takla sangat dear.. tapi save cost punye pasall... hehehe

anis suryanie said... reply to comment

hehehe.. its okay dear :) okay nanti anis tunjuk kat michelle 1st.. hehe

anis suryanie said... reply to comment

orait!! bg address nanti anis pos :) xpun dtg je mase wedding.. haaa lagi afdal kan? :)

anis suryanie said... reply to comment

TQ darl :)