Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

Delete Blog

Logo Design by FlamingText.com 
hye comels.. baca tak tajuk entry anis tu? 

a'ah.. delete blog.. anis nak delete dah blog anis.. ase macam takde function je.. sob..sob..

biar betul? betul-betul la ni.. anis nak delete.. acc blog anis.. yang lama.. hehehe
dolu-dole anis dah ade buat blog, tapi sebab dah lame tak log in, password and email pun dah lupe.. nak delete macam mana pun tak tau.. 
...........................................................
.....................................................
..............................................
..........................................
......................................
................................
...........................
.......................
...................
...............
...........
......
...
.

hahaha.. Chuya Hizaki.. blog ni lah yang anis maksudkan.. ni zaman entah hape-hape lagi.. zaman poyo! tengok rambut tu pun merah kau.. ish2.. -_-'

nak sangat delete blog ni.. huhuhu

  Logo Design by FlamingText.com

4 comments:

Anis Zainudin said... reply to comment

ishh..akak niey..buat suspen je..anis igt akak nk delete blog akak yg niey td..haha :D

Anonymous said... reply to comment

Eh hospital ceras ni no telephone dia 0391453400 ke? Haha

Anonymous said... reply to comment

X jawab soalan kita pun admin.

anis suryanie said... reply to comment

ye... betul la tu.. no fon hosp cheras.. :)