Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

lindungilah mereka...

Logo Design by FlamingText.com 
hye comels.. lagi isu pasal baby ni..


  nothing much i wanna say here..

to "them" yang dah terlanjur KUTUK, MAKI, FITNAH kami NURSES GOMEN ni..

anis doakan dosa-dosa kering u all tu diampunkan..

tak dinafikan ade segelintir nurse yang sikapnya tak macam sepatutnya sikap seorang nurse, tapi janganlah disebabkan segeintir mereka tu, satu malaysia punya nurse u all nak hentam secara mambabi buta.. babi pun tak reti buat fitnah tau.. hahahaha.. 

anis gak dapat tau, mase kes ni terjadi.. nurse yang incharge tu pergi solat subuh.. balik2 je tgok baby dah sedar and sedang agresif, sebab tu branula die leaking... tapi die cepat2 tukar lepas tu..

masa tula hamba ALLAH yang mulia tu snap pic baby tu..

so, sekian.. daaaa :)
Logo Design by FlamingText.com

2 comments:

Aku Penghibur said... reply to comment

tak pasal2 dapat dosa...ishh jgn main sebar jer jika tak betul

ros_reeza said... reply to comment

terlajak perahu boleh diundur, terlajak kata?.. sendiri mau ingat.. hihihi