Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

project diy : crepe paper flower!


hye comels... hehehehe

akhirnya berjaya jugak anis buat bunge nih... selepas beberapa cubaan and kaedah berbeza, akhirnya berjaya juga!

memula buat tak berapa nak fluffy, mama anis cakap, crepe yang anis guna tu keras... memang pun! hehehe

so cubaan kedua anis beli crepe yang lembut.. seriouly memang macam face tissue... adela yang koyak mase tarik tu... hahaha

tapi takpe, puas hati sebab buat sendiri.. biar pun tak seberapa.. hehehe






7 comments:

Ainim Suju said... reply to comment

cantik..pandai anis buat. Orang ofis saya pun ada buat crepe flower camni..tapi saya memang tak pandai

ISMA ILYA AHMAD PUAD said... reply to comment

nak nengok sikit packaging creepe paper tu boleh?
sy beli keras, so x nmpk imej lembut la :( sedey je

cik mah said... reply to comment

bgus2...wat sendiri konferm puas hati kan....nmpak rimbum je...

Qaseh Qistina said... reply to comment

utk hantaran ke cik anis..? selamat menghabiskannya...sy penah buat time tunang dulu..penat jgk la..tp mmg puas hati..sebab buat sendiri kan =)

Normi Nieza said... reply to comment

share mcm mana nak buat lh tak?hehe

anis suryanie said... reply to comment

@ainim suju, pandai pun hasil tunjuk ajar otai exB2B and segala jenis tutorial kat blog je.. hehe

@isma ilya ahmad puad, alaaa dear, anis dah terbuang semua packaging tu.. y pasti anis beli kat polpular.. mahal la sikit dari y biase, tapi lembut dear.. :)

@cik mah, betul tu cik mah.. puas ati walaupun ade sedikit koyak..hehehe

@qaseh qistina, a'ah untuk hantaran.. nak save duit punye pasal.. hehehe... boleh buat penuh2 ngan bunge..

@normi nieza, okay2 nanti next entry anis share cmana nk buat ye :)

Nieyxzha Hassan said... reply to comment

tau buat bunga ni pakai tisu...comel pulak bila pakai kertas ^^