Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

Segmen: Featured Me on Bubbly?


Bloggies... may I catch your attention? ^_^... Segmen ni inspired by Kak Mia Liana sebab... saya gunakan coding HTML sahaja untuk uols join...macam Kak Mia buat... supaya mudah dan senang dan cepat... 

Segmen: Featured Me on Bubbly? adalah 1 segmen di mana ianya merupakan 1 lagi segmen untuk semua blogger blogwalking, follow dan berkenalan sesama kita... Bukan untuk saya sahaja...tapi untuk semua juga... Get to know each other giteww... Jujur ek? Dah join kena blogwalking ke blog peserta2 lain... Hopefully, dapatlah support dan sambutan dari uols... 

Segmen ini bermula dari 5.00 petang 16 Mac 2013 sehingga 5.00 petang 23 Mac 2013. 

Syarat2?
  1. Follow blog Farah's Bubblynotes, Add to Circle Google +Farah Waheda Wahid.
  2. Buat entri bertajuk Segmen: Featured Me on Bubbly?
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste-kan ke dalam ruangan HTML dan publish. Untuk copy sila highlight semua coding, tekan Ctrl + C serentak dan paste ke ruangan HTML anda yer? 
  4. Tinggalkan URL uols dalam kotak komen di bawah. 
Pemilihan Pemenang Segmen:
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang akan menjadi Featured Blogger di Bubblynotes di dalam entri yang akan di-up-kan pada hari Isnin dan Jumaat setiap minggu. 
Jom join? ^_^... I wanna get to know uols better... 

21 comments:

Farah Waheda Wahid said... reply to comment

thanks anis sebab sudi join...nanti jangan lupa semak senarai peserta dan blogwalking yer... ^_^

Normi Nieza said... reply to comment

good luck..:)

Iema Gurlz said... reply to comment

hye
dtg bls kunjungan + follow sini ^^
http://iema90.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

~Kak Nah Backyard (^_^)~ said... reply to comment

dtg bls kunjungan + follow sini

Hatimi Tahirruddin said... reply to comment

singgah blogwalking dari segmen sama...:)
http://www.timizero.my/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Zee Suhaini said... reply to comment

salam kenal & gud luck

singgah dari segmen yang sama dan follow sekali..

http://auntummawar.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Ieta Mat Saad said... reply to comment

done follow juga dr segmen yg sm.Trm kasih ya sudi singgah ^_^ http://ieta-myblog.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Dianaa said... reply to comment

balas kunjungan dan follow sini ^^
http://www.fatindiana.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Cik Aida™ said... reply to comment

membalas kunjungan dari segmen yg sama, done follow back ^_^

http://strawberrydancokelat.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

nea lopah said... reply to comment

salam kenal..dr segmen Farah bubblynotes. Done polow sini jugak! jemput ke blog sy juga.

Diana Azis said... reply to comment

Salam kenal..Singgah dari segmen yang sama :)

http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

K.a.m.i. said... reply to comment

hey! dah bw sini jugak. =)

cci said... reply to comment

de segmen yg sama.. ^_^ salam kenal

Miss Za said... reply to comment

singgah sini....

fatin amalina husna said... reply to comment

salam kenal..
husna dari segmen yg sama..
singgah sini balas kunjungan ye..=)

Choi•Minhoヅ™ said... reply to comment

hyee!~ datang dari segmen yang sama~

http://www.natasya-pink.my/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Mimie Najib said... reply to comment

assalamualaikum/salam sejahtera..
saya datang berkunjung dari segmen yang sama.. ^_^
kalau sudi singgah la sini ye.. salam kenalan kembali..

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

follow ~
162

Nory Zoulkefle said... reply to comment

salam ..
dari segmen yang sama...done follow..
jom singgah blog sini plak

elfekluz1921@gmail.com

nida zin said... reply to comment

singgah sini :)

wana wazm said... reply to comment

dari segmen yg sama, done follow. jemput singgah ke blog.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Mia Liana said... reply to comment

salam.. mia singgah dari segmen yang sama dan follow sini

http://www.mialiana.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html