Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

siapa BFF anda?

Logo Design by FlamingText.com 
morning comels! hehehe.. dekat 3 ari anis xpost entry.. sebab? sebab.. sebab aku emo sket 2,3 ari lepas... ngeeee.... emo? cehhh poyo lah kau... okay2.. jangan kelaut sangat.. back to title okay!

siapa BFF anda?

bagi anis la kan....mereka2 ni adalah BFF buat anis..

1. my man @ MOHD FURZANI :)
sebab : anis tak pernah ade rahsia ngan dia, anis tak pernah ade "kawan" macam die yang gile2 and kadang2 senget.. kadang2 dia romantik++, kadang2 dia sangat nakal.. suka buli and sakat anis tau! tapi anis suka.. sebab rasa happy.. bile gaduh pulak, we all la musuh paling ketat.. gaduh bukan kecik2.. macam tsunami.. kadang2 sampai ade aksi kejar mengejar di jalan raya.. hahaha.. macam drama sinetron seyhhh! and then, bile anis ade masalah, dia lah pendengar paling setia ( walaupun kadang2 dia x noted pun! hahaha.. at least ade orang sudi dengar daripada xde langsung kan?hehe ) pastu, dia akan bagi nasihat kat anis seolah-olah dia tu counselor.. hehehe.. kadang2 die berlagak macam dia abang anis.. terlalu menjaga anis bagai menatang minyak yang penuh... thank you dear :) dats why I LOVE U SO DAMN MUCH!

on my graduation day :)
once upon a time in shenzen.. ngeee :)

2. my sister @ along @ WAN ARNI SHAZWANI
sebab : bile ade masalah more to family and perempuan.. anis mesti cari akak anis dulu.. selesa cerita kat dia itu dan ini.. bile nak beli2 barang pun anis lebih selesa ngan akak anis ni.. dia pun dah macam BFF bagi anis.. sebab die sangat sporting and kadang2 pun senget jugak macam anis.. walaupun akak anis tuh dah ade anak sorang! hehehe.. we all still gile2 macam zaman mude2 ( erkkk.. terasa sangat tua pulak! )

my mama and along :)
3. my mother @ mama @ PN ANITA
sebab : ibu ni naluri keibuan dia tuh akan buat kita rase close dengan dia.. jauh macam mana pun, mesti akan teringat kat dia.. ada salah faham ke ape, mesti takkan lama.. sebab nanti anis mesti rindu suara mama anis yang suka pot-pet pot-pet.. rindu masakan mama yang tak leh ditandingi sesape.. walaupun tak semua menda boleh share ngan mama, tapi bile nak tanya pendapat.. anis rasa pendapat mama anis lagi bernas dari orang lain.. lagipun they all lebih dulu makan garam.. lepas tu, kalau kusut2.. anis akan call mama.. mama akan doakan semuanya OK.. and memang ianya akan INSTANTLY okay.. itulah doa dan keberkatan seorang IBU.. LOVE U MAMA!!
  Logo Design by FlamingText.com

No comments: