Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

tamak parking!

Logo Design by FlamingText.com 
hye comels!! actually ni kejadian semalam... tapi hati ni tak tenang kalau tak post kat cni... hehehe

time break tgahari semalam anis pergi tesco cheras... nak g post office... nak g pos pmc wat my cust y gojes... cik sya y juga B2B...

nak dijadikan cerita, mase tengah cari parking... anis nampak satu tempat kosong... so, tanpa membuang mase anis pun membelok kereta untuk parking... 

tapi, ape y terperanjatnya....
v
.
.
v
.
.
v
.
.
v
.
.
v
tamak parking!


  Logo Design by FlamingText.com

4 comments:

Ainim Suju said... reply to comment

wah wah wah..senang banyak parking camtu..dia bayar semua ke parking tu? rasanya tesco tu parking dia free kan?

Farah Waheda Wahid said... reply to comment

banyak jer orang2 yang macam ni...kakak pun selalu mendidih jer...bila bertembung dengan incident semacam ini... hu hu hu... tak fikir orang lain dan selfish...

anis suryanie said... reply to comment

sebab free la die jadi tamak macam ni.. xpun die rase die bawak bas kot.. hehe

anis suryanie said... reply to comment

tau xpe.. sakit je ahti ni kan? selfish sungguh.. typical malaysian!