Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

cancel caterer and bridal boutiqe

Logo Design by FlamingText.com 
hye comels.. hye again.. kali ni still soal wedding preparation..

kali ni, anis nak gitau yang anis terpaksa cancelkan booking caterer and bridal boutiqe yang anis dah tempah tempoh hari..

ini semua adalah di atas sebab-sebab tertentu..

luckily, anis dapat pakej yang lagi menarik and jauh lebih murah dari apa yang sepatutnya anis spent nanti.. pakej ni include caterer and bridal service.. plus, baju pun dapat baju yang baru.. design sendiri pulak tu.. awesome kan? namanya ISDA Creative.. 



cuma, kali ni takde dah hadiah untuk honeymoon.. hehehe, takpela kan? honeymoon nanti-nanti boleh pikir lagi.. tapi untuk event ni nak guna duit banyak.. so kena lah pandai budget takut over budget.. hehehe

photographer and videographer pun anis dah cari yang lain, iaitu Langit Crew Production.. sebabnya yang disediakan dalam pakej asal tu, cam main-main je dia punya video... gambar pun xde kasi album, kalau nak kena tambah duit lagi.. 



bila dikira-kira.. banyak sangat anis dah save daripada yang asal tu.. kualiti kali ni pun anis boleh tengok sendiri, sangat puas hati.. 

nak kahwin ni susah kan? macam-macam kena pikir.. mungkin haritu anis ni kelam kabut sikit.. main serkap jarang je.. hehehe.. teruk betul.. nasib baik di analisis balik, cewahhh! 
  Logo Design by FlamingText.com

No comments: