Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

DIY Mini Pelamin?

Logo Design by FlamingText.com 
hye comels!

huhuhu, 2 3 minggu ni kepala otak anis ni kusut ya amat.. pikir macam-macam.. bila semua menda nak DIY kan? mula la kena pikir banyak and lebih sikit.. dahla anis ni tak berapa nak creative orangnya.. huhuhu

last weekend baru setel hal-hal hantaran, dari barang hantaran, dulang hantaran, deco hantaran.. dulang-dulang and deco hantaran untuk both side semua anis diy and deco sendiri..pergi Jalan TAR cari barang dah 2 3 kali.. hahaha.. penat sungguh.. ini semua nak save punya pasal laaa...

dah setel pasal hantaran, mula la terfikir fasal mini pelamin untuk akd nikah.. hadoi!

anis nanti nikah kat masjid, so.. anis ingat lepas akad nikah tu anis nak la balik umah snap-snap pic kat mini pelamin.. mana nak cari mini pelamin yang murah-murah ek? cari punya cari.. tak ada yang menarik hati.. kalau ada pun mahal sangat, cam tak berbaloi lah pulak kan?

tengah duk usha-usha tu, anis terjumpa satu blog ni, Irjue Online Blogshop...



hurmm, terjah kejap.. menarik.. kat blog ni ada disewakan barang-barang untuk DIY pelamin kita sendiri.. anis pun mula la berkira-kira.. bagus jugak, banyak dah save budget kat situ..

anis tak buat keputusan lagi, tapi dah aim dah blog tu, still survey-survey pilihan lain.. tapi tak dapat macam apa yang anis idam and gambarkan.. so, anis pun terus contact owner blog tu kat FB die dan tanya barang-barang DIY yang anis nak tu available tak on 15 JUNE 2013.. alhamdulillah semua ada..

apalagi, malas nak cerita panjang.. anis terus proceed dengan payment deposit 50%.. dan sudah dikira comfirm! sungguh lega rasanya.. setel satu masalah.. :)

 tunggu pick up barang-barang tu je la nanti, 3 hari sebelum majlis.. thanx to Sis Jue 
  Logo Design by FlamingText.com

3 comments:

husna zahidi said... reply to comment

bagus kak buat diy nih..jimat sikit kan..all the best!! =)

Normi Nieza said... reply to comment

untung buat sendir dari sewa..mahal..huhu

Farah Waheda Wahid said... reply to comment

menarik jugak kalau DIY...