Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

mee udang mak jah!

Logo Design by FlamingText.com 
hye comels semua.. hehehe.. ini adalah entry yang dah basi.. tapi nak jugak post and share ngan comels semua.. 

2 minggu lepas (7 april 13) anis ke Kuala Sepetang, Taiping.. pergi pekena mee udang, kat Mee Udang Mak Jah..

taknak bebel banyak.. layankan aje picture-picture yang ada okay :)

mee + udang

nyummy2

inilah Restoran Mee Udang Mak Jah (MUMJ) hahaha


kami dah kenyang :)


peace!
okay lah.. sesapa yang belum pergi and try bolehla pergi.. harga dia reasonable.. sedap pun sedap.. udang bersepah-sepah.. dah macam "ada mee disebalik udang" hehehe.. sebab banyak sangat udangnya
  Logo Design by FlamingText.com

3 comments:

Normi Nieza said... reply to comment

perghh..lasak jgk anis nie..:)

Farah Waheda Wahid said... reply to comment

anis bawak kakaklah...he he he...

anis suryanie said... reply to comment

Normi Nieza anis tak lasak pun, tapi terpaksa melasakkan diri sebab nak ngikut..hehehe

Farah Wahida Wahid boleh je kak farah, tapi anis taklehla bawak akak ngan motor.. kaki tak sampai kak.. kite g naik kete ye.. hehe