Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

oh AES, i love you!

Logo Design by FlamingText.com
hye comels... huhuhu.. ape citer harini?! semua okay ke? huhu
 
okay.. lately anis agak busy dengan urusan nikah kahwin.. so tak berapa nak sempat nak update blog.. lagipun takde story-story yang best pun...
 
cuma.. satu je story yang kikis duit.. iaitu disaman sebab AES tercinta...
 
seriously anis tak tau anis kena saman.. tapi, sabtu lepas tetiba rasa rajin nak cek saman online..
 
tadaaaaa.... memang ade rekod kena saman pun.. hahaha.. dah dekat 2 bulan dah pun.. tempoh kompaun pun dah nak habis.. so? see me in court lah ye...
 
entah kemana surat saman they all ni hantar pun taktaula.. sebab anis memang tak receive surat.. cek2 je ade saman.. hohoho... awesome..
 
anis ingat, bila anis kena AES ni.. time tu pagi ahad.. anis OTW nak pergi perasmian Beautiful Malaysia kat tasik perdana... sebelum ni anis dah pernah kena sekali AES kat SKVE tu (ala yang kat shell tu..) tapi time tu yang tak real lagi, testing2 je dulu.. so, yang ni pun anis ingat testing2 jugakla... hahaha.. sekali, ambik kau!
 
p/s: patuhilah had laju bagi yang mampu...hahahaha :)
Logo Design by FlamingText.com
 

2 comments:

Normi Nieza said... reply to comment

hah..g bayar cepat..:)

Aety Hassan said... reply to comment

AT plak kena masa nak gi kelas.. mmg rushing sbb masa tu dh lambat.. sekali surat cinta AES sampai kat umah.. he3..