Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

bunga-bunga cinta!

Logo Design by FlamingText.com 
hye.. anis skang mood 'bunga'.. semuanya nak bunga-bunga..

tengokla header baru anis tu.. lalalala.. hehe

pastu siap ade welcome image.. dah try letak.. tapi macam semak samun la pulak.. bila klik post je mesti pergi kat welcome image ni dulu.. terus buang balik buat macam asal.. takyah welcome-welcome.. hehe

see.. semua bunga-bunga.. dalam hati ada taman lah katakan.. hehehe


  Logo Design by FlamingText.com

8 comments:

Farah Waheda Wahid said... reply to comment

occay, seriously cantik...kakak suka... *_^

Normi Nieza said... reply to comment

suka..cantik..:)

Princess Feyqa said... reply to comment

cantik lah sis! boleh la upah sis nti :P

anis suryanie said... reply to comment

@Farah Waheda Wahid anis nak tarik kumbag kt blog akak sekor dua, suh dtg kat sini.. tu y banyak bunge tu bunge tu.. hehehe

anis suryanie said... reply to comment

@Normi Nieza kan? ase macam pergi taman bunga la pulak.. hehehe

anis suryanie said... reply to comment

@Princess Feyqa ala... takyahla upah2.. akak bukan pandai sgt pun.. kalau nak boleh je.. akak cube buat utk cik feyqa :) hehe

Mimie Najib said... reply to comment

header anis cantik sangat2..suka2.. =)

anis suryanie said... reply to comment

@Mimie Najib macam blog nak jual bunge pulak kan, cik mimie kan? hehehe