Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

cadar pengantin!

Logo Design by FlamingText.com 
okeh..jum kite citer pasal cadar pengantin..

actually pagi tadi anis pergi nilai3.. memang niat nak pergi cari cadar pengantin pun.. keluar dari umah pukul9 pagi.. sampai-sampai tu kedai baru bukak.. orang pun takde lagi.. tu yang syok tu.. kalau tengahari almaklumlah kat nilai.. dahla panas tambah pulak kalau orang ramai kan? adehh, nak pilih-pilih pun tak syok..

sesampai je, terus aim kedai cadar.. dah jumpa yang menarik, terus anis serbu.. hehehe.. masuk tu terus pegang cadar pengantin yang gojes..


haa... yang patern lebih kurang macam ni lah.. yang pasti bukan warna pink.. dah pilih punye pilih..anis pun setuju ambik warna hijau lumut.. 

pastu anis pusing punye pusing kedai tu.. tetiba terfikir.. cadar tu kalau nak buat tidur bukan selesa sangat pun.. dengan renda-renda, ropol-ropol, sulam-sulam.. serius TAK SELESA.. lepas tu perasaan KEDEKUT pun datang.. beratus-ratus beli, takkan motifnya nak buat AMBIK GAMBAR je kan? kalau boleh biarlah yang boleh pakai selalu and selesa.. lagipun anis tak suka cadar PLAIN macam tu..

lama jugakla anis duk pikir-pikir tuh.. pastu tengah anis duk pusing-pusing tu, ternampak la set cadar queen buatan jepun.. cantik.. material 100% cotton.. anis pun try rasa kain dia.. memang lembut and sangat selesa.. tapi, tak meriah cam cadar pengantin la.. ade printed design.. banyak pattern yang sangat-sangat selesa mata memandang, and paling penting selesa tuan badan nak tidur...


lebih kurang cam kat atas nila yang anis ambik tu.. ngeh-ngeh.. tak macam cadar pengantin pun kan? hehe

pikir punya pikir.. last-last anis pun tukar.. biarlah mahal sikit dari yang memule tadi pun, janji selesa tau.. hehehe.. mama anis pun cakap cantik.. die pun ambik satu set untuk bilik die..hehehe.. anis ambik printed design warna light green.. mama anis ambik warna grey corak bunga sakura pink.. nanti boleh tukar-tukar.. pastu, ambik yang murah-murah satu untuk bilik adik anis..

hambik kau, arini shopping cadar je seharian.. hehehe.. okayla.. thats all.. :)
  Logo Design by FlamingText.com

10 comments:

Mimie Najib said... reply to comment

cantiklah cadar yang ke-2 tu.. suka.. :)

Farhana IezAna said... reply to comment

Cntik cadar yg second tu..

Ainim Suju said... reply to comment

wah..dah start shopping cadar tu..dah dekat ye tarikh kahwin anis

Princess Feyqa said... reply to comment

yang second tu chantik! ehhehe eh sis storybook album tu acener eh?

anis suryanie said... reply to comment

@Mimie Najib hehehe.. kan? lebih kurang cam anis punye.. cume warna je light green :)

anis suryanie said... reply to comment

@Farhana IezAna cantik kan? ramai jugak y stuju ngn anis.. hehe

anis suryanie said... reply to comment

@Ainim Suju a'ah sis.. beberapa mgu je lagi.. hehe

anis suryanie said... reply to comment

@Princess Feyqa hurmm.. susah jugak nak diceritakan acaner tuh.. sbb xde pic

Mimie Najib said... reply to comment

tak kisah la anis..asalkan cadar tu nmpk cantik..jgn beli mhal2, pastu buat hiasan je..kan2.. ;)

anis suryanie said... reply to comment

@Mimie Najib a'ah kan.. membazir je beli mahal2 kalau guna 5tahun sekali.. hehe