Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

projec DIY: jubah, tudung and veil nikah

Logo Design by FlamingText.com 
okay, finally siap jugak.. berkurun rasanya ambik masa untuk anis siapkan decoration kat jubah, tudung and veil untuk nikah.. 

layankan pic je la ye, tapi ni semua masa in progress.. nak tengok yang fully complete, tgu la anis nikah nanti.. nanti basi pulak.. hahaha.. poyo amat

tudungnya

jubahnya (beli putih kosong je, so kena work hard la nak tambah apa yang patut..huhuhu)

tambah and tempek mana patut

proses buat bunge yang dah nampak macam tempeyek.. haha

jenuh kau, nak jahit sekor-sekor.. patutla kalau upah orang buat mahal giler

ni niqab, usaha gunting sendiri.. lepas gunting tgok sekali cam spender gergasi pun ada.. haha.. ni pun belum buat apa-apa lagi.. 

konon-konon halfmoon la ni, nak buat shawl.. ni pun gunting sendiri.. senget benget.. tapi nasib baik lepas dah jahit tepi ilang senget benget yang cam dalam pic tu.. hahaha... memang anis ni tukang gunting and jahit tak bertauliah.. sume sesedap rasa je..

okayla, nanti anis upload full attire untuk nikah yang dah siap ni.. lepas nikah nanti okay.. bakal suami pun lum tengok lagi tau.. biarla bakal suami i tengok dulu.. hehehe.. gediks!


  Logo Design by FlamingText.com

8 comments:

Lieya VoN JaY said... reply to comment

^_^ rajin nye

Normi Nieza said... reply to comment

kreatif lah anis ni...:)

chenta abBy said... reply to comment

Anus tau x abby minat gler ngn wat deco2 yg mcmni..sngt Best..

anis suryanie said... reply to comment

@Lieya VoN JaY
takdela rajin sgt, kalau rajin mesti dah lame siap.. ni gara2 kedekut.. hehehe

anis suryanie said... reply to comment

@chenta abByhehehe..kan? syok je rasenye..walaupun penat n malas..

Mimie Najib said... reply to comment

rajinnya anis.. =)

macam mana nak buat bnga hitam tu ye..selalu nmpak orng letak kat baju..tapi tak reti nak buat..

anis suryanie said... reply to comment

@Mimie Najibhehehe.. nanti anis wat tutorial ye.. mcm la pdai sgt, ni pun silap teknik sbnarnye, anis tgk kt u tube je.. hehe

Mimie Najib said... reply to comment

nak buat tuto?? ok..nak tgk, nak tgk..haha.. kita tgk tuto kalau vdeo mcm lmbat je nak tngkap step dia..heheh