Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

fast and furious 7 on the way!

Logo Design by FlamingText.com
'' Fast & Furious 6'', is awesome! Big clap untuk director fast 6, Justin Lin. I give 4 star out of 5. Not bad maaaa....

Letty still alive, not a ghost..!
brian and mia with their baby boy.. sooo cuteee!!

and, yang penting.. akan ada FAST 7 lepas ni, ngan kemunculan JASON STATHAM! and it will take us back to LA.. (as said by Vin Diesel himself) this time, maybe dengan aksi-aksi ngetop yang lebih awesome gitu!


and.... ade rumours juga cakap... RIHANNA will be in fast 7.. is it true? just wait and see..

kalau yang rase masih blur-blur gitu, or yang tak pernah tengok fast furious yang lepas-lepas, haa... cepat-cepat la refresh or tengok balik.. jangan time tengok fast 6 sibuk nak kacau orang sebelah nak tanya ni sape? tu yang mana pulak? nanti orang kat depan ngan belakang pun rase... Grrrrrrggrrrr!! je ngan korang.. hehe

fast 6 sudah, wait for fast 7 around July 2014 okay! and met up with Jason Statham as Ian Shaw :)

  Logo Design by FlamingText.com

8 comments:

Kisah Si Dairy said... reply to comment

BELUM LAGI BERKESEMPATAN NAK TENGOK CERITA NIE..

Carlos Santiago said... reply to comment

belum tgk lagi. tapi tgk kereta yg digunakan dlm ff6 ni mmg awesome.

Normi Nieza said... reply to comment

tak sabar tu...:)

anis suryanie said... reply to comment

@Kisah Si Dairy nanti tgookla.. awesome! hehee

deno said... reply to comment

org cakap citer ni best!

Ainim Suju said... reply to comment

ooo..tak rajin langsung tengok movie.sebab saya pemalas tengok movie dan drama

anis suryanie said... reply to comment

@deno betul.. sangat best.. rugi xtengok.. hehe

anis suryanie said... reply to comment

@Ainim Suju hehe.. anis mmg kaki layan movie.. pantang tgok trailer movie yang nampak cambest... adoiyaii.. hehe