Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

KRABI @ BALI?!

Logo Design by FlamingText.com 
hye comels semua! happy monday...huhuhu.. harini anis tak monday blues pun.. cuma tengah serabut and pening duk memikirkan kemana arah tuju we all nak honeymoon lepas nikah nanti.. hehehe

KRABI or BALI?

BALI memanglah anis dah pergi 3 tahun yang lepas, tapi seriously anis tak puas lagi pergi yang dulu tu.. nak pergi lagi sekali..  

tapi price die nak compare ngan KRABI, murah lagi KRABI.. KRABI pun cantik lorh! CANTIK sangat2.. haish.. kompius mak nyahhh dibuatnya.. 

tempat menarik pun banyak jugak kat Krabi ni.. jum tengok-tengok kat bawah :)




TON SAI BAY


Photo taken by Harald







Chicken or camel ??


Sun bathing at Railey
Railay from the long-tail boat
beautiful soap carving with 100baht/pc
Across the sandbar to Ko Mor.

Fish


The cliffs at Railey beach from afar.
Ko Tung Min from the beach.


Karst formation off Hat Tham Phra Nang
Overhanging limestone stalactites.




ATV Ride


Water Rafting



okayla, dah puas tengok and kaji selidik :)

cinta hati pun tak kesah pun mana-mana, BALI okay, KRABI pun okay... so, fikir punya fikir... survey punya survey.. 70% said KRABI!! hehehehe

  Logo Design by FlamingText.com

6 comments:

Normi Nieza said... reply to comment

tak pernah sampai dua2 tmpat tu..huhu

Nory Zoulkefle said... reply to comment

hehhe...bestnya...
bila pergi..?

Farah Waheda Wahid said... reply to comment

akak suggest krabi...

Perttzyana Alpah said... reply to comment

KRABI!! macam nak p jugak hihi agak2 berapa kos ye?

Ainim Suju said... reply to comment

tak pernah sampai mana2 tempat tu tapi saya suggest go for Krabi sebab pantai dia sangat best

Mimie Najib said... reply to comment

bestnyaaa ada perancangan nak pergi honeymoon.. =)