Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

Liebster Award

Logo Design by FlamingText.com
thank to Ana, anis tau pasal segmen ni pon bila Cik Ana bakal B2B kite post link kat entry anis.. hehehe.. cam sronok jugak, sebab lain dari yang lain.. tengah-tengah jawab soalan n nak reka soalan tu, anis duk gelak je sorang2.. hehe

Mungkin ada yg xtau lagi apa itu Liebster Award kn???
Liebster award ni adalah award utk blogger baru atau mana-mana blogger yg mempunyai 200 atau kurang dari 200 follower. 

Mungkin utk menambahkan kenalan blogger.



The Rules:
1. List 11 facts about yourself.
2. Answer the 11 questions given to you.
3. Create 11 new questions for the bloggers you nominate. 
4. Thank the person who nominated you and link back to their blog. 
5. Choose 5 bloggers with 200 or less followers to nominate. 
6. Go to each bloggers' page and let then know about the award.




11 facts about myself

1. saya adalah seorang wanita dan bakal isteri.. hehe

2. nama saya dalam ic WAN ANIS SURYANIE BINTI WAN MOHAMED

3. kawan-kawan sekolah (teknik bentong) panggil saya CHUYA, bukan ANIS

4. mama saya dari kelantan, ayah saya pula dari terengganu

5. sangat sukakan binatang yang comel, especially CAT!

6. minat dengan kereta hatchback style.. sebab tu sekarang saya bawak NEO.. esok lusa CRZ pulak.. hahahaha.. berangan

7. pencinta yang setia! (kalau lelaki tu pun setia la, kalau tak.. hye2 bye2) 

8. saya suka seafood, tapi saya sebenarnya alergik pada seafood :(

9. saya minat menjahit, masa darjah 2 saya dah boleh jahit set tilam bantal untuk kucing saya pakai mesin jahit.. sudahnya banyak kali mesin jahit arwah nenek jahanam.. hehehe

10. form 3, saya jahit baju uniform sekolah saya sendiri

11. saya tak suka lipat kain baju! baik basuh baju or jemur baju dari lipat melipat.. kalau lipat liat la sikit.. hahaha



sekarang anis menjawab soklan cepu emas dari b2b Ana

1. Apa yang korang fobia?
anis paling fobia ngan tempat yang sempit ditambahkan pulak tempat sempit tu gelap! OMG!! 

2. Kalau boleh, cita2 sebenar yang korang nk jadi apa?
arkitek!!

3. Kalau diberi peluang nk anak berapa ramai?
TIGA je.. dah cukup :) 

4. Perkara apa yg paling korang teringin nak buat??knp??
BUNGEE JUMPING! entahlah, rasa nak buat sgt2.. walaupun tak cukup berani sebenarnya.. hahaha

5. Siapa org yg paling korang rindu??(yang dh tak ada lagi)
arwah nenek dan atuk.. rindu sangat :(

6. Apakah moment yang paling korang tak sangka??kat mana dan mcm mana jadi??
salah masuk toilet lelaki! kat mid valley.. semuanya sebab tak tahan sangat nak terkencing! hehehe



blogger bertuah untuk soalan cepu emas Anis.. hehe

1. Abby 
2. Ainim 
4. Pertt 
5. Kila 


soalan-soalan cepu emas

1. anda berhenti hisap botol susu umur berapa?
2. perkara buang tebiat yang pernah anda buat? bila?
3. dalam dunia ni, anda teringin nak jejakkan kaki kat mana? kenapa?
4. nama gelaran yang anda paling benci atau tak suka, pernah orang panggil anda 
5. pernah masuk wad tak?
6. handphone pertama anda model apa? 
7. siapa 1st love anda? and pada umur berapa anda jumpa 1st love anda tu?
8. pergi mengundi tak pru 13 hari tu? 
9. kalau anda terjumpa cash 50k tepi jalan, apa anda nak buat?
10. siapa BFF anda?
11. apa hadiah hari jadi yang menjadi idaman anda? kenapa?

~sorry la dear, itu soalan yang terlintas dalam kepala anis time ni.. heheh~

  Logo Design by FlamingText.com

5 comments:

Farhana IezAna said... reply to comment

OMG nk jd arkitek ye..so sekarang jadi apa??

Farah Waheda Wahid said... reply to comment

wah gitewww...semoga berjaya... ^_^

anis suryanie said... reply to comment

Farhana IezAna a'ah.. sgt2 nk jadi arkitek.. tapi skang jadik MISI.. kui2

Farah Waheda Wahid hehehe, thanx sis..

Perttzyana Alpah said... reply to comment

jap jap balik nanti saya nak baca ngan focus ni

SFaezah said... reply to comment

kite sama! liat sgt nak lipat baju..hahaha