Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

project diy : felt flower

Logo Design by FlamingText.com
okay! finally siap jugak bunga felt anis yang xsberapa nk cntik cm org lain duk buat tu.. huhu.. sumenye 90 kuntum... pheww...! malas, tp nk jimat punye pasal kan? hehehe




Logo Design by FlamingText.com

8 comments:

Anis Zainudin said... reply to comment

comel nye!! wrne purple kot >,<

Dianaa said... reply to comment

kombinasi warna yg cantik :D purple and biru ^^

Mimie Najib said... reply to comment

cantiknyaaa.. =)

rajin anis buat..then kombinasi warna yang menarik.. =)

anis suryanie said... reply to comment

Anis Zainudin sempena anis la, akak buat kaler pepel tuh.. hehehe

Dianaa hehehe.. warna tu je yang duk terbayang2 kat mata.. nice ke? hehehe.. thanxs :)

Mimie Najib takdela rajin sgt pun sebenarnya.. ni semua sebab anis ni kedekut tau.. hehehe.. rela bersusah payah sebab nak save! hehehe

Mimie Najib said... reply to comment

anis buat ni bnyk2 untuk apa?

anis suryanie said... reply to comment

Mimie Najib actually bunge2 ni anis nak tempek2 kat dulang hantaran kawen nanti.. hehehe

Mimie Najib said... reply to comment

untuk dulang hantaran? oo..bnyknya macam nak buat gift..hehehe

anis suryanie said... reply to comment

@Mimie Najib a'ah.. anis nak tempek2 kasi penuh satu dulang tu..hehe