Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

project diy : guest book

Logo Design by FlamingText.com 
walaweyh! siap sudah ini guest book ni.. hehe

walaupun tak seberapa, tapi okayla... sebagai cendera hati je ni, buat bff yang nak kawen awal jun ni... sebab anis tak dapat pergi, anis pun sibuk ngan pre-wed.. so, anis pun buatkan guest book kat die... hope bff anis tu suke la... :)

Rupe sebelum.. (baru anis tau yang binding cam ni namanya thesis binding... hahahaha)










dah lame tak sulam-sulam simple gini.. huhu



tadaaa... siap sudah.. tgal die letakkan sendiri je lagi pic die lam frame tuh.. (erkk... ade ke rupe frame? hahaha)



okayla, itu je... heehe

  Logo Design by FlamingText.com

9 comments:

Anis Zainudin said... reply to comment

comellllllll ..kreatif nye kak anis ni >,<

Normi Nieza said... reply to comment

nice..

SFaezah said... reply to comment

cantekk..katne nak cari template utk guest book camtu?

anis suryanie said... reply to comment

Sfaezah anis tgok ctoh2 kat imej.. search kat ggogle.. pastu reka2 sdri je dear.. tu pun gune word je.. sbb xreti nk gune software y canggih manggih..hehe

Mimie Najib said... reply to comment

kreatifnya anis.. =)
kita ingat tuk diri sendiri pun nak buat nanti..hehe.. hope menjadi la..hehehe

anis suryanie said... reply to comment

Mimie Najib tapi mama anis cakap cam guest book utk kanak2 ribena.. sebab riben n pokadot sana sini.. hehe

Mimie Najib said... reply to comment

eh, walaupun mcm kanak2 ribena, tp nampak ceria je bila orang tgk kan.. =)

anis suryanie said... reply to comment

@Mimie Najib i thought so... hahaha, perasan pulak..

anis suryanie said... reply to comment

@Anis Zainudin yeke yunx? hehehe.. thx :)