Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

saya sakit : DYSMENORRHEA

Logo Design by FlamingText.com 
okay lovely-lovely and gorgeous-gorgeous reader.. how are you today? is it everything's okay? haha.. poyo pulak kan, nak speaking..

okay, today.. im totally not okay. because of DYSMENORRHEA!

okay, u all tau ke ape itu dysmenorhhea? anis rasa ramai yang tahu.. 

ade yang tak tahu? jangan segan silu, biar anis gitau ape itu dysmenorrhea..penyakit berjangkit ke? wabak terbaru ke? no my dear.. dysmenorhhea adalah period pain.. itu perkataanya dalam medical term..

so lepas ni, guna lah words ni, takmau dah guna period pain, period pain.. especially kalau time tuh, ade lelaki yang berdekatan.. it's sound much better and sopan gitu :)
  Logo Design by FlamingText.com

6 comments:

Normi Nieza said... reply to comment

good sharing..

Princess Feyqa said... reply to comment

oh baru tau, tp mcm berbelit lak lidah ni ckp hee

Mimie Najib said... reply to comment

oo..ada pnggilan lain ye..baru tahu.. =)

anis suryanie said... reply to comment

@Normi Nieza :)

anis suryanie said... reply to comment

@Princess Feyqa hahaha.. berbelit ek? mgkin sebab ejaannya kot.. 'disminoria' camtu je nak sebutnye.. hehe

anis suryanie said... reply to comment

@Mimie Najib a'ah dear.. dalam medical term banyak panggilan2 baru utk aktiviti2 harian kite.. hehe