Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

bloglist? apakah? hurmmm

Logo Design by FlamingText.com 
hahaha.. bloglist? apakah?

itulah reaksi anis dulu-dule, mase memula berblogging.. mula-mula rasa macam semak je ada bloglist kat page.. tapi bila anis realize sangat susah nak cari page page favorito anis.. barulah anis tahu itulah gunanya function bloglist.. bagi saya la..hehe

so, skang senang.. kalau anis terlepas pandang kat dashboard, anis boleh catch up latest entry they all kat bloglist dari bloggers favorito anis.. hehehe




so.. itu je.. sekian my entry pendek at this moment :)
  Logo Design by FlamingText.com

9 comments:

cikCT said... reply to comment

eh2..tetiba je ada nmpk nama kita kat situ.

hihi

Mimie Najib said... reply to comment

betul tu anis.dulu rasa semak, sekarang terasa 'dirimu begitu berharga'..hahaha

pagi tadi baru nak story pasal bloglist, sekali anis dah story..hihihi

anis suryanie said... reply to comment

@cikCT hehehe.. sng nk terjah CT selalu..

anis suryanie said... reply to comment

@Mimie Najib kan mimie kan? nak2 lagi bila malas anis ni dtg, malas nak belek satu-satu kat dashboard tu.. hihihi

Lyeen De Syifa said... reply to comment

samala lyeen pun dlu tak taw..ahahah

Vee Lea said... reply to comment

Agaknya semua mengalami dan merasai hal yang sama masa mula2 blogging kot :D

anis suryanie said... reply to comment

@Lyeen De Syifa ingatkan menda apalah kan.. sebelum ni pernah letak dah, tapi rasa semak.. buang balik.. hehehe

anis suryanie said... reply to comment

@Vee Lea hahaha.. tau xpe.. kelakar je kan? hehe

Mimie Najib said... reply to comment

@anis suryanie
sama la anis..kita pun kadang malas terjah dashboard.. ;)