Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

collect barang diy untuk mini dais

Logo Design by FlamingText.com 
hye all.. before this anis pernah cerita pasal kedai yang jual barang-barang untuk DIY pelamin.. ala, entry yang ni.. DIY mini pelamin?

so, semalam anis pergi pick up la barang-barang ni kat kedai sis jue ni.. actually bukan kedai yang kite boleh walk in then usha-usha.. sis jue cakap, ianya cuma stor untuk pick up barang-barang je.. sebab rumah dia dah tak muat nak letak those stuff.. 

kalau nak pick up, time malam je tau.. sebab during the day sis jue bekerja.. malam baru die sempat handle business online die.. rajin sis jue ni.. nanti nak wat business camni jugakla.. hehehe semua nak buat aku ni, poyo je

kedai dia kat area Sungai Besi, kat The Trillium.. takdelah susah sangat pun nak cari.. itupun lepas study google map..haha  sampai je anis ngan cinta hati terus naik tingkat satu untuk ambil barang.. banyak jugak barang-barang yang ada.. 

barang-barang yang anis sewa...



kat bawah kedai sis jue, tunggu nak loading dalam kete..


setibanya dirumah.. haishh, tak ada space nak letak.. huhuhu, biasala rumah kecik je.. 

okayla dear, harini hari yang mungkin sangat busy untuk men'deco' my mini dais.. hehehe.. nanti dah sudah anis buat entry ye.. poyo! macam lah orang tertunggu-tunggu nak baca..hahaha

Logo Design by FlamingText.com

9 comments:

Ainim Suju said... reply to comment

menghitung hari je la ni kan.. selamat menghias ye Anis.. happy for you dik

ISMA ILYA AHMAD PUAD said... reply to comment

lepas ni mesti rindu moment setup diy semua ni... wah!! seronok!! tapi dah kawen mmg lagi seronok la ^_^
insyaAllah

all the best ye dear :)

Miss Dilla said... reply to comment

gudluck anis...chaiyok2!heheheh

Normi Nieza said... reply to comment

creative sungguh anis nie..:)

cikCT said... reply to comment

gud luck anis. leps majlis nnt mesti rindu nk buat semua2 ni tau..

ros_reeza said... reply to comment

Ros tunggu... :)

Mimie Najib said... reply to comment

waaaa..bestnya dah nak tmpuh saat tu..dupdap dupdap la ye anis.. ^_^

Cik Fiza Comel said... reply to comment

lagi 2 hari kan ? hihi. gud luck ya :D

anis suryanie said... reply to comment

@Cik Fiza Comel thanks dear :)