Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

excited..going to krabi or getting married?

Logo Design by FlamingText.com 
pheww.. a few days tak sempat nak update blog bunga-bunga ni.. busy dengan hal remeh-temeh kat rumah.. tak sempat nak bukak lappy langsung.. jahit langsir lah, sulam itu lah, letak manik kat sini lah.. macam-macam la aihhh..huhuhu

so.. only 8 days more to go for my solemnization.. excited? hahaha.. of course la dear.. getting married to the person that i loved so damn much! sape yang tak excited kan?

actually.. both us so excited.. not about getting married also.. but excited on going to krabi for our honeymoon.. hahaha.. so gatal! 

so, dikesempatan yang ada sempat la buat research sikit bout halal restaurant at krabi, krabi night market and things to do there! 

lepas duk study maps bagai...

nasib baikla distance from each destiny to others tu dekat-dekat je.. takdala sampai sejam dua.. so, maybe nanti sewa motor je kot.. :)
  Logo Design by FlamingText.com

10 comments:

Anis Zainudin said... reply to comment

best nye >.<
#da lme anis x singgah sini..comel nye blog..mcm kak anis gak...hehe :D

Normi Nieza said... reply to comment

nikah dlu nnt blh g honeymoon kat krabi..haha

anis suryanie said... reply to comment

@Anis Zainudin jum! ikut skali :) hehehe

anis suryanie said... reply to comment

@Normi Nieza hehehe.. excited kak :)

Farah Waheda Wahid said... reply to comment

wah lagi 8 hari.. dag dig dug...mesti duk berdebar2 tu kan... akak doakan semuanya berjalan lancar yer...nanti jangan lupa update gambar tau...

anis suryanie said... reply to comment

@Farah Waheda Wahid tol tu akak.. tido malam pun xbape nk lena je.. hehehe.. anis pun harap semunya bjalan lancar.. anyway thanks :)

Nory Zoulkefle said... reply to comment

wahhhh syiokkknyer honeymoon...
Krabiii mmg bestt...
nak gi jugak nnt..hehe

Mimie Najib said... reply to comment

beruntungnya anis dah plan bulan madu kat mana.kita ada tnya en.tunang, dia jwab mcm buat mood ni xsmngt je.. xpelah..kena paham la kan. i think bukan psal money. mybe about works..

anis suryanie said... reply to comment

@Nory Zoulkefle tulah tgok pic pun dh npk best.. tu y x sabar tu.. hehehe

anis suryanie said... reply to comment

@Mimie Najib alaa... mana tau die dh ade planning.. saje xnak gitau mimie ke.. saje nk surprise.. romantik gitu.. hehehe