Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

hanger tudung versi anis yang kedekut

Logo Design by FlamingText.com 
hai all.. mesti ramai yang ada hanger tudung cam kat bawah ni kan?


anis pun ada jugak camni.. dah lama pakai, serious nampak macam semak and serabut pun ada..


lepas tu anis ternampak one of my friend ada jual hanger tudung yang camni..


kemas kan? RM27 je..tapi disebabkan anis ni super kedekut.. so anis mula berfikir sehabis kreatif.. macam mana nak buat hanger ala-ala camni.. hahaha 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.v

inilah hasilnya..hehehe



tadaaaa! inilah hanger tudung versi kedekut by me! tau tak cantik pun.. tapi boleh laaaa...

hanger tu, hanger gergasi.. anis beli kat daiso.. then sepit baju tu anis beli asing.. satu paket ade 25.. die ader rubber band yang boleh pasang and bukak, untuk letak kat mana-mana yang kita suka.. 

so, anis cuma habiskan rm10 je untuk dapatkan hanger tudung versi kedekut ni.. hahahaha :)


  Logo Design by FlamingText.com

10 comments:

Qiela Azman said... reply to comment

wahh ! kretif, boleh lah nanti nak cari jugak. tudung dh melambak sampai laci dah xmuat! haha :) Beli kat mana erkk sepit tu ? xpenah plak jumpe.

anis suryanie said... reply to comment

@Qiela Azman sepit tu pun anis beli kat daiso gak dear.. ade mcm2 jenis.. hehehe..

Normi Nieza said... reply to comment

kreatif la...:)

Nurfaezah Abdullah said... reply to comment

hehe kreatif la :D

Mimie Najib said... reply to comment

haha..kedekut versi kreatif ni anis..hehhe

anis suryanie said... reply to comment

@Mimie Najib hehehe.. tau xpe.. sebab kedekut, tu y dtg idea kreatif tu.. haha

Zalfa Zenia said... reply to comment

hahaha mu mmg baser dekut no.1 ah..hahaha duk gugel2 tbe2 kuo bapokkk name anis suryanie. mcm kenal je ejaan. hahahha try ah klik, ptu nmpk la sgala crite kupik mu tu,,,hahahahaahaha

Good Generosity said... reply to comment

You're cheapskate-ness is truly inspiring! Ha ha. I like the way you do stuff. Keep it up!

blog.admin said... reply to comment

Saya suka orang yang macam anis yang kreatif ,tetapi bagi yang tiada masa dan sangat sibuk yang hendak hanger tudung 18 lubang seperti yg anis tunjuk dengan harga yang murah gila..siap dengan postage sila call/sms saya Sham 016-3912400.

**Maaf Anis tumpang iklan sikit.

Sesiapa yg refer dia dpt info dari blog anis akan dapat diskaun 10% .

Untuk Anis pula kalau hit jualan sehingga 100 pesanan dari yg refer dari blog Anis satu set hanger tudung adalah percuma unutk anda.

fisya said... reply to comment

idea yg sangat bernas..Boleh cuba ni..Jimat duit kan...