Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

i miss u..


uwwaaa... dah banyak ari tak bukak blog... kalau update pun entry auto publish je... bukak lam fon xpuas cam bukak kat lappy... :(

pada kawan2 blogger yang comment tu, nanti anis reply ye... sorry tak sempat... nanti ingat anis sombong pulak...

nanti semua dah setel anis balas comment you all and yang penting boleh terjah entry you all balik!! hehehe

okayla, anis mintak you all pun doakan sama agar urusan anis esok dipermudahkan... aminn...

thanks comels, see u soon!



lots of love,
anis suryanie via my buah epal :)

4 comments:

Mimie Najib said... reply to comment

miss u too anis.. =)

nanti letak la entry bersejarah tu pula ye.. =)

Nurfaezah Abdullah said... reply to comment

hehe fae pun terbalas semua comments kawan2... blogwalking pun x semua fae singgah...

anis suryanie said... reply to comment

@Mimie Najib dah letak ni dear, phase by phase.. hehehe

anis suryanie said... reply to comment

@Nurfaezah Abdullah rase segan kan, kalau tak sempat nak reply comment kawan2.. hehehe