Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

JERAWAT datang lagi!

Logo Design by FlamingText.com 
JERAWAT!! musuh utama wanita.. hehehe.. betul ke? 



Anis memang jenis kulit yang tak berapa nak gebu and bebas jerawat.. silap makan sikit je, habislah.. tumbuh mekar di muka ni nanti.. kalau takde jerawat pun still ade parut-parut jerawat tinggalan zaman pra-sejarah.. hehehe

Apa yang Anis geram sekarang, lagi beberapa hari nak tempuhi saat-saat bahagia, boleh pulak jerawat ni datang menyinggah kat muka.. ingat ni bridal shower ke ape? huhuhu

Itulah, last weekend gagah sangat gi makan cencaru bakar ngan air asam yang mama anis buat.. dah tau air asam tu ada belacan.. tapi degil.. haaa, sekarang padanlah ngan muka! hope sempatla kecut sebelum dimekap nanti..huhu


  Logo Design by FlamingText.com

4 comments:

Kisah Si Dairy said... reply to comment

anis nak kena jga pemakanan dan kesihatan sebelum bergelar raja sehari nie...hehe..

Miss Dilla said... reply to comment

anis..pegi farmasi cari ubat kecut jerawat...eh,chup..awk kan nurse..mst lg pro bab2 nih..heee :)

orked violet @ SYA said... reply to comment

hehe. Sya jerawat susah nak naek. sebab muke kering. kdg2 smpai menggelupas kulit. 1hal gk tu. huhu

Ainim Suju said... reply to comment

Sama la kita Anis. Akak ni besar gile jerawat..dua bijik plak tu..adeh.