Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

pampering myself at D'Aura Spa

Logo Design by FlamingText.com 
okay, two days before anis dah walk in kat spa ni untuk buat appointment.. so dapatlah 1st slot pukul 11am hari jumaat haritu.. hehehe.. spa ni dekat je  ngan umah anis.. dalam 5minit pun tak sampai..

anis ambil pakej Cantik Package bawah Pengantin Therapy.. ni pakej paling murah dah tau anis ambik.. RM348.00.. kali ni anis tak super kedekut sangat.. memikirkan untuk kebaikan diri sendiri and bakal suami jugak.. ehem..ehem.. hehehe.. GATAI!!

ada je tempat laik yang offer pakej lagi murah serendah RM200, tapi entahla.. tak berapa berminat.. hehehe

dalam Cantik Package (RM 348) tu ada..
~ Spa Hydro Therapy ~
~ Foot Spa / soak / scrub
~ Detox body scrub ~
~ Yogurt body therapy ~
~ Seri wajah bath ~
~ Aura body massage ~
~ Eye pillow therapy ~
~ Hot towel service ~
~ ginger tea ~

okay tak? okay la kot... huhuhu


D'Aura Spa ni ada 3 cawangan.. 1st kat Putrajaya, Presint 15.. 2nd kat Seri Kembangan, Pinggiran Putra Bandar Putra Permai.. 3rd kat Bangi, Seksyen 9 Bandar Baru Bangi.. untuk details boleh klik kat sini

okayla, sape nak cube bolehla datang kat spa ni :) 
  
Logo Design by FlamingText.com

7 comments:

Normi Nieza said... reply to comment

pattlah berseri2..:)

Farah Waheda Wahid said... reply to comment

wah best ni...bolehlah memanjakan diri...thanks for sharing anis...

Mimie Najib said... reply to comment

bagus2.. untuk kesegaran badan kita juga dan naik seri pengantin..hehe

anis suryanie said... reply to comment

@Normi Nieza ala... tambah seri dengan mekap je tu akak.. hehehe

anis suryanie said... reply to comment

@Farah Waheda Wahid nanti bolehla try kak farah.. die punye urut, mmg best.. lepas tu ringan je badan.. pakej berurut and bertungku lepas bersalin pun ada...

anis suryanie said... reply to comment

@Mimie Najib tulah mimie, segar je rasenye.. hehehe.. bolehla try nanti..

Princess Feyqa said... reply to comment

bestnye! hrga xlah mahal sgt, tp jauh dr rumah lah huk3