Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

project DIY : my mini DAIS

Logo Design by FlamingText.com
okay.. ingat tak entry anis yang anis cakap anis baru lepas pergi ambik barang-barang diy untuk mini pelamin tu?

so kali ni.. meh anis nak story sikit.. macam mana anis diy mini dais untuk solemnization anis..


okay, platform ni papa anis yang buat sendiri tau.. saiz dia 4kaki x 4kaki.. papa anis buat dua then combine sekali..


dan inilah hasilnya selepas siap di decoration


letak je variety size of pillow yang still kalernya hiijau cuma tone je yang tak sama.. atas platform tadi anis letak kain bulu-bulu yang anis sewa tu.. lepas tu baru letak bantal nikah.. yang pagar kecik-kecik tu memang dah ada kat rumah.. rumput artificial ngan bola-bola hijau pun anis beli haritu.. masa kat sin yin semua house.. rumpu tu satu petak rm 2.10, bola-bola hijau tu harga dia ikot saiz..tu jelah.. hehehe

  Logo Design by FlamingText.com

6 comments:

Normi Nieza said... reply to comment

keatifnya anis...:)

Farah Waheda Wahid said... reply to comment

cantik...lepas ni boleh buat business dah...

sarahhernyzar said... reply to comment

sangat rajin dan kreatif.. ikotkan sara pn nk diy.. tp terpaksa di batalkan.. nikah di masjid.. :D

anis suryanie said... reply to comment

@Farah Waheda Wahid itulah kak farah, angan-angannya macam tu lah.. hehehe

anis suryanie said... reply to comment

@sarahhernyzar dear.. anis pun nikah kat masjid gak.. tapi saje nak wat mini pelamin kat rumah untuk bergambar.. sebab kat masjid takleh nak over-over sangat ambik pic.. hehehe

Mimie Najib said... reply to comment

cantiknyaa..pandai anis hias.. =)